- Konuyu Başlatan
olum rapor tutturcan polisee hiç insan kendi hakkında rapor tutturu mu abi görmedim vurdum daha yaratıcı bişeler bull
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan abi ya şöle bişey yapsak fk'nın sitesine email yollasak toptan angel alsak acaba yarı yarıya indirim yaparlarmıki walla süper olur yoksa ben hayatta kasırgaya angel takamam ancak el yapımı(yani çakma)angel yaparım o da heralde bişeye benzemezfk 'in ürettiği angellardan
Walla samet hiçbir opelci şaka kaldırmaz laf ağızda çıktı bi kere bence aracını kapalı bi garaja koysan ii olurnerdesin girayy 3 e kadar gel derken ben şaka yapıyordum yola falan çıkmadın değil mi
bende karartılmış istedim ama karartılmış farları hella kendi satmıyor opel satıyor oda 230 ytl birde yan sanayi karartılmış farlar var onlarıda alamak istemiyorum o yüzden beyaz olsun dedik asıl korktuğum sorun çıkması orjinali gibi olurmu bu farlar?
:good: :good: :good:Hella'nın black magic serisi var işte, coupe farları gibi ama ilaveten tabanı da siyah.Çifti 360 YTL falan...