Sizce Hangisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Marka Neden

• Kullanılan toplam oy
    21
Sedan düşünüyorsan toyota corolla 1.4 d4 dizel bak.Benim bir tanıdığımda otomatik viteslisi var adam vura kıra her tarafını boyattı arabada yine de 2 senedir tık sorun olmadı.2 senedir sadece periyodik bakım yaptırıyor çarpıp boyatma haricinde..Hem içi geniş hem bagajı geniş hemde senin astranla aynı segmentte.

1.4 dizellerde otomatik vites var.

Bahsettiğim dizel corolla otomatik vites.Yarın bayisini arayıp sormanı tavsiye ederim.

Multimod muş o vites.Debriyajsız düz vites.M/M olarak yazıyor.E-broşürde 22. sayfada mevcut açıklaması.

Hım bu sistemde araç hız aldıkça elimizle vites değiştirmek gerekmekte değil mi?

Dediğim sayfada bilgiler mevcut.Hiç toyota ne kullandım ne de aldım sattım.Ama alıpta şurası arızalı burası kronik arızalı diyeni hiç duymadım.Bence toyota forumlarını ararsan bilgi vardır bu konuda.

Üstadım şimdi bende toyota sitelerine sızmış durumdayım :D

Benim, toyota forumlarda okuduğuma göre, dizel otomatik mmt corolla sorunlu, dikkatli araştırın derim ama sonradan yetkili serviste yapılan güncelleme ile sıkıntılar büyük ihtimal gidiyormuş, benimde en çok almak istediğim araba toyota corolla dizel otomatik ama bu olay beni çok düşündürüyor.

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Son düzenleme:
Geri