sizce nasıl seçim??

selcukakinci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar yazılarımı okuyanlar bilir. uzuuuuunnn zamandır bir astra sedan dır tutturdum gidiyorum. dananın kuyruğunu yarın koparcaz inşallah. ama 2 seçenek var. sizlerinde düşüncesini alayım dedim.
SEÇENEK 1: astra sedan 1.3 cdtı enjoy. spor paket.sunroof, park sensörü, hız sabitleyici. fiyat: 38.500 ytl

SEÇENEK 2: astra sedan 1.3 cdtı cosmo, park sensörü fiyat: 41.300 ytl.

tabiki cosmo diyceksiniz hemen. ama seçenek 1 i almam için bile 5000 ytl kredi çekçem. seçenek 2 için bayağı bi zorlancam. aradaki bu fark değer mi?? verdiğim özellikler çerçevesinde tabiki

Son düzenleme:
38.500 ytl arkadaşlar. yanlış yazmışım.çok saolun bilgiler için

bir de şunu düşünüyorum.ben zamanında elegance aldım. ıds plus için bir dünya para verdim. ama şimdi satarken enjoy muamelesi görüyor araç. max oynayan fiyat varkı 500 ytl flan. yani enjoy u mesela 25 e alıyorsa elegance ıds plus lı aracı 25.500 e alıyor. aynı olay cosmoda da olcak. sonuçta 2-3 yılda bir araç değiştiriyorum. şu anda mantıklı olan enjoy galiba.

bak arkadas hıc kasma aslında senın canın cosmo ıstıyor yoksa yazmassın bence al cosmoyu yat uyu

enjoy daha mantıklı..

satarken kimse bu cosmo demez..

selamlar

bencede enjoy alman aracını elden cıkarırken de senın ıcın avantajlı olacaktır. kımse 2. el arac alırken govdesı pıano black boyalı dıye veya yol bılgısayarı benzın gostergesını de benzın pompası seklınde gosterıyor dıye 5 kurus daha fazla vermıyor maalasef. ustelık bence cam tavanın keyfı tum donanımlara deger

spor paketli enjoy iyidir :)

elindeki 2005 ids plus ı kaça satıyorsun

Geri