sizce nasıl seçim??

Ben olsam sadece otomatik klima için bile cosmoyu tercih ededim. Normal klimaya göre çok daha sağlıklı konforlu ve yakıt ekonomisi sağlar. Yarı deri koltuk otomatik silecek ve far da cabası.
Fakat aldığınız cosmo yine şuanki aracınız gibi olacak yani düz bir cosmo olduğu için njoy fiyatına yakın satacaksınız.
Burda caydırıcı olan tek şey sunroof.
Almışsınız artık hayırlı olsun. Kazasız kullanmak nasip olur inşalllah gerisi teferruat..

Son düzenleme:
enjoy tabiki. 2.el alan adam enjoy mu? cosmo mu? ayrımına girmez aradaki fiyat farkınıda vermez.

hayırlı olsun..
kazasız belasız.
keşke kendi arabanı netten satmayı deneseydin..ucuza gitmiş..

selamlar.

1 ayı geçik nette satılık. çok arayan oldu. kızdığım konu şuydu. insanlara samimiyetimle galeri 24.500 veriyor diyorum ama karşımdaki insanlar yok 24 olmaz mı, 24.500 veririm bende. ya kardeşim istediğim fiyat 25 ti. ama kimse elegance mış flan filen pek tınlamadı. bu beni hem çok üzdü hemde çok sinirlendirdi. o yüzden cosmo almadım şimdiki aracı

ayrıca cosmoda 6 hava yastığı yokkk. onda da 4 hava yastığı var. değişen şeyler; siyah konsol, dijital klima, otomatik yanan far,yağmur sensörü,kararan iç dikiz aynası. bu özellikler şimdiki aracımda var. otomatik yanan far harici gerisi gerçekten hikaye bence.

evet sedanlarda 6 havayastığı sunulmuyor yine 4.ama HB kasa cosmolarda perdelerde var yani 6

Bizdede enjoy spor paketlisi var bana göre tek eksiği xenon ve park sensörü siz zaten karar vermişiniz hayırlı olsun

opel her gecen gün çalışıyor sanırım:)) bende neden 8 hava yastığı var madem:)

ya corsa cosmodda bile 8 havayastığı var astrada nasıl 4 olcak anlamadım ayrıca nb cosmolarda grafik bilgi ekranı artık renkli ayrıca zenon standart ise bence sunroof a aldanıp enjoy almayın piano black orta konsol bile enjoya tercih edilir satarkende bi fiyat üstünlüğünüz olucak elbet bence astra nb cosmo

Geri