sizce nasıl seçim??

xenonsuz cosmo bişeye benzemez.cosmonun enjoya göre tek iyi avantajı 6 havayastığı ve xenonlu alınabilmesi gerisi tamamen fasafiso.yok otomatik yanan far,yok yağmur sensörü yok kararan ayna falan hikaye hiç gereği yok.4 havayastığına razıysan bence kesinlikle sunrooflu enjoy alınır.satarkenki durumdada arkadaşların anlattıkları acayip mantıklı çok doğru

cosmo da ek olarak yağmur sensörü, far sensörü, elektronik iklim kontrollü klima, deri kumaş karışımı koltuklar, piyano black konsol, grafik bilgi ekranı, aktif koltuk kafalıkları bide yan cam altı krom çıta var
ama cosmo alınmışken xenon paket alınmalı eğer onu alabilicek durumda değilseniz 1. seçenek daha mantıklı duruyor. hem sunroof filan daha güzel olur

birde rengi ne düşünüyorsunuz :D oda zor bi seçim çünkü

sunroof olduğu için forever enjoy...

spor paketli enjoy iyidir :)

elindeki 2005 ids plus ı kaça satıyorsun

Soylemende sakincasi yoksa elindekini kaca cikartiyorsun?Piyasayi anlamamiz icin fena olmaz ogrenmemiz.
Bir de 0km ya da 2.el dememissin de merak ettim. Meblalar az degil tabi ama donanimli arabalar. Ikilemde kaldim sifir mi degil mi acaba?

spor paketli enjoy u öneririm, çok uzun vadeli kullanılmayacaksa, gayet güzel bir seçenek olur

arkadaşlar bugün işlem bitti. kısmetse arac haftaya geliyor.cuma günü gelir dediler. elimdeki araca 24.500 ytl verdiler.ama bu sabah ön kapudu vurdum. çok komik bir şekilde park halindeyken, aracın kayması sonucu vurdum. küçük bir vuruk. şimdi 24,300 ytl ye verdiler. anlaştık. yeni araç gelene kadar elimde durcak eski aracım. KISACASI 1. SEÇENEĞİ ALDIM. inşallah memnun kalırım. fikirleriniz için de çok teşekkür ederim arkadaşlar.

hayırlısı olsun ALLAH kaza bela vermesin

ayrıca cosmoda 6 hava yastığı yokkk. onda da 4 hava yastığı var. değişen şeyler; siyah konsol, dijital klima, otomatik yanan far,yağmur sensörü,kararan iç dikiz aynası. bu özellikler şimdiki aracımda var. otomatik yanan far harici gerisi gerçekten hikaye bence.

Geri