Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sollayan arac sollanmaz. kaza durumunda her zaman arkadaki sucludur. bunlar kuraldır. ayrıca boyle bir kaza vuku buldugunda arkadaki arac ne kadar uzaktan fren yapmıstır. veya 1 nolu arac hareket halindemiydi yoksa park yerinden mi çıkıyordu. bunlar hep tartısma konusu olur :d. ben 1 nolu aracın seyir halindeyken arac sollamak için sol seride sinyal vererek cıktıgını varsayıyorum ve 2 nolu aracı suclu buluyorum
arkadaşlar ramazanın ilk günü bi arkadaşım aynı bu şeklde kaza yaptı kesinlikle 1 numaralı araç suçlu 1numaralı aracın sahibi hernekadar aarcıma arkadan çarptın desede polis dinlemedi
arkadaşlar ramazanın ilk günü bi arkadaşım aynı bu şeklde kaza yaptı kesinlikle 1 numaralı araç suçlu 1numaralı aracın sahibi hernekadar aarcıma arkadan çarptın desede polis dinlemedi
foto yok yorum yapamıcaz ama kim kime vurmus önemli değil direk ssğdaki hep haklı çıkıyo soldaki sağa yol vercek diye ama bu resim nası bişiy yorumumun tam terside çıkabilir