Size Sorum Olacak Lütfen Cevaplayın????

Gökhan051

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ben Opel Astra 1.6 115 bg ile Clıo IV 0.9 Turbo arasında kaldım hangisini almalıyım Opel'e tüp taktırılırmı???

Ynt: Size Sorum Olacak Lütfen Cevaplayın????

Opel 1.6 115 hp tüpe en uygun motordur. Bir kere Astra clio ile asla kıyaslanacak bir araç değil. Biri C sınıfı diğeri B sınıfı Corsa ile bile kıyaslansa Corsa daha iyi benim gözümde..

mmtcopur link' Alıntı:
Opel 1.6 115 hp tüpe en uygun motordur. Bir kere Astra clio ile asla kıyaslanacak bir araç değil. Biri C sınıfı diğeri B sınıfı Corsa ile bile kıyaslansa Corsa daha iyi benim gözümde..
greatt gereken cevap verilmiş:)

Aynı fiyat ise astra. Yok arada en az 10-15 bin arası fark varsa clio ki b sınıfı bir araç affedersiniz ama göt kadar hele arkasına oturulmuyor. Yine her halükarda c sınıfı büyük araç astra tercih edin arada fark taş çatlasa 3-5 bin dir. Cliolar çok pahalandı gereksiz yere.

Clio 4 ile Corsa kıyaslayacak olursanız kesinlikle cevap Clio olacaktır. Ancak yukarıda arkadaşlarımın söylediği gibi Clio ile Astra arasında segment farkı var eğer Astra alabiliyorsanız cevap kıyaslamadan Astradır çünkü Ekonomo sınıf araç alacağınıza Küçük Aile sınıfı bir araç almış olursunuz. Bir çok artısı ile birlikte.

Şunu unutmayınız 0.9 dediğini araç zaten benzin tüketimi düşük olan 3 silindirli olmasından ötürü titreşimi çok yüksektir. Bu motor yeni olduğu için tüpte nasıl bir sonuç alacağınızı şahsen kestiremiyorum. Tüp taktıracağınız aracın subaplarını incelemenizde sizin yararınıza olacaktır.

Adamin biri arkadasina senin araban namaz kilabiliyormu demis.
Arkadasi saskin bi ifadeyle yooo seninki kiliyomu deyince yapistirmis cevabi.
Benimki CLİO.

BÜLENT link' Alıntı:
Adamin biri arkadasina senin araban namaz kilabiliyormu demis.
Arkadasi saskin bi ifadeyle yooo seninki kiliyomu deyince yapistirmis cevabi.
Benimki CLİO.

Bülent abi noktayı koymuşsun :D

Bir arkadaşım benim astramı aldığım aynı dönemde 2013 model sıfır clio HB aldı. Artık paket vs.'sini bilemiyorum ama çok güzel bir araç (tip olarak). Bunun dışında benim astrayı otoparkta ne zaman görse üşenmeden yanıma gelip "biraz daha param olsaydı bundan alacaktım ahh ah.." diyor. Kesinlikle hiç bir abartı olmadan anlattım. Eksiği var fazlası yok :) Karar verme aşamasındasınız, umarım faydalı olabilmiştir :)

Astra ve clio... güzel soru... Mango ile elma.... Barca ile siirt köy hizmetleri... moskova ile antalya.... messi ile burak yılmaz....  ne ise o diyecem abartı olacak.

harunhoca link' Alıntı:
Astra ve clio... güzel soru... Mango ile elma.... Barca ile siirt köy hizmetleri... moskova ile antalya.... messi ile burak yılmaz....  ne ise o diyecem abartı olacak.
Hahaaa abi ornekleme super.

Geri