Size Sorum Olacak Lütfen Cevaplayın????

Ynt: Size Sorum Olacak Lütfen Cevaplayın????

BÜLENT link' Alıntı:
Adamin biri arkadasina senin araban namaz kilabiliyormu demis.
Arkadasi saskin bi ifadeyle yooo seninki kiliyomu deyince yapistirmis cevabi.
Benimki CLİO.
Ahahaha.Bülentcim sen çok yaşa. :D :D :D

Astrayla clioyu kıyaslamak Messiyle Olcay şahanı kıyaslamaya benzer..

harunhoca link' Alıntı:
Astra ve clio... güzel soru... Mango ile elma.... Barca ile siirt köy hizmetleri... moskova ile antalya.... messi ile burak yılmaz....  ne ise o diyecem abartı olacak.

Moskova ile Antalya derken Moskovayı tercih edeceğiz heralde değil mi hocam  005hihih 005hihih

Clio ş.içinde hafif kasası ve küçük de olsa turbo motoru ile daha ekonomik olacaktır ancak şahsen yeni Clio ların tasarım - sürüş detayları eskilerine göre ne kadar iyileşmiş olsa da üretim kalitesi ve işçilik konusunda henüz sorunlu ve tecrübeye ihtiyaç duyan bir model olduğunu düşünüyorum, 3 silindirli motor da Ford un 1.0 3 silindirlisinin aksine özellikle rölantide oldukça titreşimli bir çalışma karakterine sahip.

Ben ilk çıktığında test etmiştim 4000 e kadar çılgın kız gibi ama yukarısında devirlenmiyor araç.

niko22 link' Alıntı:
Ben ilk çıktığında test etmiştim 4000 e kadar çılgın kız gibi ama yukarısında devirlenmiyor araç.

Tipik turbo besleme huyu; asla devirli bir atmosferik kadar üst devirleri sevmezler  8)

iki araç aynı kulvarda değiller, siz iki aracında özelliklerini kıyaslayın ve aradaki fiyat farkına bakın ve hangisine gönlünüz kayarsa onu tercih edin. astra ile clio arasında çok fark vardır, arkadaşlarında söyledikleri gibi aralarında segment farkı vardır, astra ile megan mı derseniz belki aralarında bir seçim yapabilirsiniz ama clio ile astra yı karşılaştırmak biraz abesle iştigal etmek olur.

Clio 4 te gördüğüm en kötü şey (arka koltuğunu bilmiyorum hiç oturmadım) Boyum 1.73 olmasına rağmen ön koltukta kafamla tavan arasında iki parmak mesafe kalmıştı. :) Astradan inince çok dar geldi bana

niko22 link' Alıntı:
Moskova ile Antalya derken Moskovayı tercih edeceğiz heralde değil mi hocam  005hihih 005hihih
Biz yaşını başını almış, çelik çocuk sahibi, durgun-dingin insanlar olarak elbette antalyayı tercih edeceğiz mirim  okkk

harunhoca link' Alıntı:
Biz yaşını başını almış, çelik çocuk sahibi, durgun-dingin insanlar olarak elbette antalyayı tercih edeceğiz mirim  okkk

:) :)

Geri