Ynt: soğutucu sıvısı az uyarısı
olabılır-sılecek suyu olsa yıkayıcı az yazıyor cunku.
olabılır-sılecek suyu olsa yıkayıcı az yazıyor cunku.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih_023 link' Alıntı:dün arabayı çalıştırdığımda soğutucu az uyarısı verdi bir iki arkadaşa sordum radyatör suyu azalmıştır dediler bu konu hakkında fikri olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirm
su kabi sensoru arizalidir.sergeant333 link' Alıntı:arkadaşlar imzamdaki aracım 29350 km de bundan 1-1,5 ay önce arcım soğutucu az soğutucu ekle uyarısı verdi ve su kabına baktığımda su seviyesi okla belirtilen yerin yaklaşık yarım parmaka altındaydı, antifriz ekledim ve uyarı kesildi, şimdi tekrar ara ara aynı uyarıyı veriyor, su kabındaki seviye olması gereken yerde yani eksilme yok, aracımın garantisi bitti daha önce aynı problemi yaşayan varsa ne kadar bir ücretle bu arıza giderilir yardımcı olursanız sevinirim.
müşür su kabina bagli ayridegil yani.mrt54 link' Alıntı:Bu ikazi bende aldim bu sabah tam yokuşta ilk çaliştirmada verdi antifiriz aldim ekledim okla gosterilen seviyenin biraz ustune ciktim sorun olurmu birde bu ariza kodunu yine verirse ne yapmakiyim komplemi degistirmelimiyim yoksa sadrce müşürümu