Sol arka taban kısmında su birikiyor

Savaş ağbi dediğin gibi de yaptım ters te koydum ama yine ısrarla sol arka tarafta birikiyor su

Gerçi şöyle bir şansım var aracım kapalı garajda duruyor
Ama misafirliğe falan gittiğim zaman başıma bu geliyor...

Ben yine de sizin dediğiniz gibi

''Motorun arka kısmında karortada (tarifi daha kolay olsun diye ön cam altı diyelim) iki adet "L" şeklinde su tahliye hortumu olması lazım, bir ucu cam silgilerinin altına gelen kısımdan kaportaya bağlıdır, diğer ucu yere doğru bakar, yere doğru bakan ucun ağzı kapalı gibi durur, o borunun içi zamanla toz, toprak, yaprak gibi çöplerle dolarsa ön cam çevresinden gelen suları tahliye edemeyip içeri verebilir.''

Burayı bir kez saha kontrol ettireceğim

Bir de Lifte sokup alt kısma falan baktıracağım

Ağbi fazla sıkmadım ya sizi bu konuda

Sevgilerle

Ne demek kardeşim, yeterki araca giren suyu keselim.

Ağbi bu hafta sonu ustalara tek tek gideceğim
Önerileri tek tek gözden geçirip
Durumu bildireceğim
Sevgilerle

Merhaba,

Ayni sorun benim bir onceki aracim olan 95 model Renault Spring'te de vardi.

Sol arka paspasin altinda su birikintisi oluyordu. Ama sadece sol arka paspasin altinda.

Hafif yagli bir siviydi. Ben de bir anlam verememistim ve cozememistim. Arada bir paspasi kaldirip altindaki suyu emdirip temisliyordum.

Sonra da sattim araci zaten.

Yalniz degilsiniz yani, benim arabamda da olmustu ;) Anlam veremiyorum hala ama.

Saygilar

Sevgili Alpay

Benimkisinde oldukça fazla
Hele şiddetli yağmurda hiç sorma

Dur bakalım Hayırlısıyla çözeceğiz bu konuyu

Sevgilerle

gecmis olsun murat abi
forumda sanirim bir bu konu hakkinda bir kac topic daha vardi sonunda cözmüslerdi araba benzinli olupda lpg varsa giden kablolarida kontrol ettirin derim. bakcak olunduugnda arka kapida olabilir camurluk tarafindan veya tavandan daolabilir gercekten kafayi yedirtecek cinsden bir problem tekrar gecmis olsun

murat abi gerçekten can sıkıcı bir durum su gelmeden önce arabanin altini surttunmu hic yada lifte kaldirip su biriken bolgenin altinda su tahliye tapasi var plastik eger yerinden cikmissa surtmeden falan olabilir eger yine cozulmezsse arka koltuk ve taban dosemesini sokturup disardan su dokturup icerden takip etmek lazim benim aklima geelenler bunlar

gecmis olsun murat abi
forumda sanirim bir bu konu hakkinda bir kac topic daha vardi sonunda cözmüslerdi araba benzinli olupda lpg varsa giden kablolarida kontrol ettirin derim. bakcak olunduugnda arka kapida olabilir camurluk tarafindan veya tavandan daolabilir gercekten kafayi yedirtecek cinsden bir problem tekrar gecmis olsun
Sağol Mehmet'çiğim araba LPG'li değil ama dediğin gibi bazı işlemler yaptırmıştım kablolar falan geçtiğiyer var oralara bir kez daha bakacağız. çamurluk ve tavandan girme ihtimali hiç yok çünkü su halının üstünde birikmiyor tabanda altta birikiyor
Yine de yardımların için teşekkür ederim

Geri