Sol arka taban kısmında su birikiyor

murat abi gerçekten can sıkıcı bir durum su gelmeden önce arabanin altini surttunmu hic yada lifte kaldirip su biriken bolgenin altinda su tahliye tapasi var plastik eger yerinden cikmissa surtmeden falan olabilir eger yine cozulmezsse arka koltuk ve taban dosemesini sokturup disardan su dokturup icerden takip etmek lazim benim aklima geelenler bunlar
Sevgili İbrahim arabanın altını hiç sürtmedim
Bu yağmur suyunun asla ve asla alttan girdiğine ihtimal vermiyorum ama yine de burada yapılan yorumlar sonrasında bu hafta sonu lifte sokup alta da bakacağız.
Arka koltuk ve taban söktürmesi yapacağım

Yardımların için sağol
Hayırlı İşler ve Hayırlı Günler
sevgilerle

Aynı sorunu geçen kış çok çektim. Aracın sağ yolcu halısında yağmurda su oluyordu.Ön tarafta bakılmadık yer kalmadı. Sonra bir gün sağ arka koltuğun altında olunca raka kısma odaklandım. Arabayı sokakta hep yokuş aşağı parkederim .Sonra ilk yağmurda yokuş yukarı parkettim ve gördümki sadece bagaj halısı ıslanıyor ve ön tarafta su olmuyor.Sorunu tespit ettik bagajın içinde araka tamponla birleşn yerdeki macunun altından geliyordu su. Yokuş aşağı parkedincede ön tarafa kadar geliyordu. Combo'ların bagajı da Corsa gibiyse buralara da bir bak derim.

bazi modellerde aracin alt tarafinda plastik tapalar var baktinizmi sizinkindede varmi eger varsa düsmüs olabilir su oradan girebilir yada arka cam cercevesinden suyu akitip kapi icinden direk hali altina gecebilir gercekten cok can sikici bir olay bence sizin icin bir cözüm ariyorum umarim ise yarar.

kapı altlarındaki tahliye tapaları diyorum ben.

Sevgili Arkadaşlar Hepinizin yardımları için çok teşekkür ederim

arka stoplar söküldü mü hiç
Hayır sökülmedi... Ama aracın her tarafını inceliyoruz. Bulana kadar kafayı yiyeceğiz...
Yardımınız için teşekkürler

Süper bir haberle karşılaştım

Elektrikçi ustamla yapmış olduğumuz en ince ayrıntısına kadar araştırma sonrasında sorunu bulduk gibi gözüküyor...

Gelişmeleri aktaracağım

Yardımlarınızdan dolayı hepinize sevgiler sunuyorum

Murat abi neoldu sonuc merak ettim

Geri