Abi hayırlısıyla bir kurtul ilgilencez tabi abi opel kardeşliği diyoruz boşunamı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgili Hasan ve Emrah
Silikonlar kuruması için 2 gün bekledik... Ardından ustama gittim ön tarafa 2 kova su döktük içeriye bir baktım ki su damlamaya başladı...
İşte o an çıldırdım, neyse
Usta hemen direksiyonun altına girdi ve frenin olduğu yerden tabana su komple akıyor...
Hemen ön tarafa baktık ve diğer su giren kapakçığı bulduk
Şimdi iyice kurusun orayı da silikon yapacağız
BAKALIM NE OLACAK
İlginize tekrar teşekkür dederim Sevgili arkadaşlar
....hocam aynı sorun bendede war..ama sadece arkada değil..sol ön we sol arkada olmakta...yağmur sonraları şoför koltuğuı ve arkasındaki koltığun paspaslarını kaldırdığımda göletle karşılaşıorum...ben araçta değişiklik yapmadım we bikaç yadır yaşıorum..warmı farklı bi bakış açısı sunabilecek birileri?
ah be abi bu kadar uğraştın sabrına hayranım ben olsam çoktan elden çıkarmıştım arabayı inşallah bir an önce hallolur ama eminimki sorunu yakın zamanda çözeceksin inşallahSevgili Cengiz, tam dediğin yerde araştırma yapıyoruz
Bir tane yer bulduk kablonun içeriye geçtiği yeri silikon yaptık ama
Başka bir yerden de su giren yer bulduk havaların iyi olduğu zaman orayı da silikon yapacağız