Sol arka taban kısmında su birikiyor

Abi hayırlısıyla bir kurtul ilgilencez tabi abi opel kardeşliği diyoruz boşunamı :) :)

Sevgili Hasan ve Emrah

Silikonlar kuruması için 2 gün bekledik... Ardından ustama gittim ön tarafa 2 kova su döktük içeriye bir baktım ki su damlamaya başladı...

İşte o an çıldırdım, neyse

Usta hemen direksiyonun altına girdi ve frenin olduğu yerden tabana su komple akıyor...

Hemen ön tarafa baktık ve diğer su giren kapakçığı bulduk

Şimdi iyice kurusun orayı da silikon yapacağız

BAKALIM NE OLACAK

İlginize tekrar teşekkür dederim Sevgili arkadaşlar

Sevgili Hasan bunda da olmaz ise ne yapacağımı bilmiyorum

Herhalde yağmurlu havada araba garajda kalacak

öyle yada böyle halledilir sikma canini diyecegim sikmamak elde degil ama inaniyorum benim memleketimde careler tükünmez su anki düsüncelerini tahmin edebiliyorum bende araba da sorunlar yasadigimda uykularimi bile yitiriyordum inan. hayirlisi halledilir ...INSALLAH... gelismelerden haberimiz olsun.

inşallah sorun en yakın zamanda çözülür

Sağol Meriç
Sağol Emrah

İnşallah hallolur bakacağız hafta sonunu bekliyoruz

....hocam aynı sorun bendede war..ama sadece arkada değil..sol ön we sol arkada olmakta...yağmur sonraları şoför koltuğuı ve arkasındaki koltığun paspaslarını kaldırdığımda göletle karşılaşıorum...ben araçta değişiklik yapmadım we bikaç yadır yaşıorum..warmı farklı bi bakış açısı sunabilecek birileri?

....hocam aynı sorun bendede war..ama sadece arkada değil..sol ön we sol arkada olmakta...yağmur sonraları şoför koltuğuı ve arkasındaki koltığun paspaslarını kaldırdığımda göletle karşılaşıorum...ben araçta değişiklik yapmadım we bikaç yadır yaşıorum..warmı farklı bi bakış açısı sunabilecek birileri?

Ön camın önündeki tahliye bölümünde ( cam sileceklerinin olduğu plastik kısım içinde ) havalandırma ızgaraları var
ön camdan akan su direkt oradaki tahliye kanallarına girer.
Oradan bi şekilde havalandırma ızgarasından göğsün altından içeri akıyor olma ihtimali yüksek...

Sevgili Cengiz, tam dediğin yerde araştırma yapıyoruz
Bir tane yer bulduk kablonun içeriye geçtiği yeri silikon yaptık ama
Başka bir yerden de su giren yer bulduk havaların iyi olduğu zaman orayı da silikon yapacağız

Sevgili Cengiz, tam dediğin yerde araştırma yapıyoruz
Bir tane yer bulduk kablonun içeriye geçtiği yeri silikon yaptık ama
Başka bir yerden de su giren yer bulduk havaların iyi olduğu zaman orayı da silikon yapacağız
ah be abi bu kadar uğraştın sabrına hayranım ben olsam çoktan elden çıkarmıştım arabayı:D inşallah bir an önce hallolur ama eminimki sorunu yakın zamanda çözeceksin inşallah

Geri