Sol arka taban kısmında su birikiyor

Sevgili Erkan;

İnat ettik bir kere bu iş ya çözülecek ya da çözülecek

Çok Sağol Erkan;

Eğer olmaz ise 2010 yılına kadar idare edeceğiz
Yoğun yağmurda çıkmayacağız dışarı
Ne yapalım

yok abi kimse sIkIlmIyorda elimizden birsey gelmiyor kurtulsan su illettende hepimiz rahatlasak opel ailesi olarak..

Ve en sonunda silikon yaptırdık en son su sızan yeride

Salı gününe kadar kurumasını bekliyoruz

Sağol Emrah temennilerin için

hadi bakalım abi inşallah düzelir

slm

Çok şiddetli yağmur yağdığında sol arka taraf tabanda su birikiyor
Kafayı yemek üzereyim
Arıyoruz, tarıyoruz bulamıyoruz

Elektrikçime gittim şoför mahalinde bir elektirk işlemi yaptırmıştım acaba delindi mi falan diye.
Söktü baktı motor kısmında cama yakın olan slieceklerin alt taraflarındaki deliklerede baktı su döktü direk aşağıya akıyor
O da bu işe bir anlam veremedi

Acaba nereden su giriyor olabilir
Araç 2 senedir bende daha 3-4 aydır böyle bir şey yapıyor

Sağ ön ve sağ arka taraf tabanda hiç bir şey yok

Bilgisi olan varsa lütfen yardım

Sevgilerle

abi öncelikle olaya senin açından üzüldüm kendi açımdan sevindim,çünkü aynı sorunu elektrik aksamında yaptırdığım bi tadilattan sonra bende yaşıyorum ve arabadan soğuma noktasına gelmiştimve tek düşüncem arabanın altının delik yada çürümüş olması idi.şimdi anlıyorum ki silecek motorlarının en sol kısmındaki silikonlu kısımları tekrardan silikonlamadan kapattığımız için olduğunu senin sayende anladım,inş ikimizde sorunu çözeriz...

Evet Kahraman, inan arabadan soğumuştum ama büyük bir hırs sonrasında ustamın da gayretleri sonrasında tam dediğin yerleri bir daha silikonladık ve dün baktığımda İstanbul'da hafif bir yağmur vardı su gelmiyor ama emin olmak için çarşamba günü o bahstetiğin yere iki kova su dökeceğiz o zaman anlayacağız her şeyi

O bahsettiğin yerlerin her tarafını silikonla

İnşallah dediğin gibi ikimizde kurtuluruz

Sevgilerle

slm

Evet Kahraman, inan arabadan soğumuştum ama büyük bir hırs sonrasında ustamın da gayretleri sonrasında tam dediğin yerleri bir daha silikonladık ve dün baktığımda İstanbul'da hafif bir yağmur vardı su gelmiyor ama emin olmak için çarşamba günü o bahstetiğin yere iki kova su dökeceğiz o zaman anlayacağız her şeyi

O bahsettiğin yerlerin her tarafını silikonla

İnşallah dediğin gibi ikimizde kurtuluruz

Sevgilerle

yalnız benim şimdi bi korkum var acaba o sulardan sebep bi çürüme söz konusu olurmu ne yapmamız gerekecek durum vahim gibi.

Geri