Son Hali İle Meriva'm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler herkese :)

güzel farlarında içini siyaha boyasan dahamı iyi olur acaba.. ön ızgara çok boş kalmış çünkü tek başına sim siyah siyah zeminli farlarla ön bakış bir bütünlük kazanabilir görüşündeyim.

burak cantürke söyle 3 defadır geldim ihtiyacımı karşılayamadım. arkadaşlar araba çok esniyor yay taktı gene öyle hep sürtüyor araba bana bi çare düşünsün gelicem bir gün belikde haftaya

güzel farlarında içini siyaha boyasan dahamı iyi olur acaba.. ön ızgara çok boş kalmış çünkü tek başına sim siyah siyah zeminli farlarla ön bakış bir bütünlük kazanabilir görüşündeyim.

farlar benimde aklımda fakat açtırmaya cesaret edemiyorum en azından şu an için :sorry:

burak cantürke söyle 3 defadır geldim ihtiyacımı karşılayamadım. arkadaşlar araba çok esniyor yay taktı gene öyle hep sürtüyor araba bana bi çare düşünsün gelicem bir gün belikde haftaya

herkes şikayetçi abi bende pişman oldum gittiğime gideceğime arkadaş megane ı bastı onda da vardı aynı sorun gitti başka bi yerde orjinale döndü benim arabada çok sekiyor sinir bozucu bi durum dayanamassam bende dönücem orjinale

picture.php

picture.php

hayırlı olsun gule gule kullanın ama cok sekıyorsa alcanız colıverr bakcan keyfıne en guzelı canturk bızım arkadasın tanıdıgı bana da söyledıler orda yaptır dıye yaptıgı fıyata colıverr fıyatı bulunca vazgecmıstım :)

saolasın burak abi :) dediğin gibi en güzeli coiloverda şu an bütçem müsayet olmayınca böle yaptırdım

Geri