Mükemmel olmuş eski araç 2004 Opel Merivaydı 1.6 Benzinli... Araç perte ayrıldı fakat içindeki kimsenin burnu bile kanamadı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mükemmel olmuş eski araç 2004 Opel Merivaydı 1.6 Benzinli... Araç perte ayrıldı fakat içindeki kimsenin burnu bile kanamadı...
farlar benimde aklımda fakat açtırmaya cesaret edemiyorum en azından şu an için :sorry:
herkes şikayetçi abi bende pişman oldum gittiğime gideceğime arkadaş megane ı bastı onda da vardı aynı sorun gitti başka bi yerde orjinale döndü benim arabada çok sekiyor sinir bozucu bi durum dayanamassam bende dönücem orjinale
abı olmuyorsa ugrasma derım cak colıverr ııarabayı kaldır dedim sürtüyor dedim ama yok esneğince acayip sürtüyor 2 tane davlumbaz kırdım. gidicem bende sert olması gerekirken düşük ama yaylı
arabayı kaldır dedim sürtüyor dedim ama yok esneğince acayip sürtüyor 2 tane davlumbaz kırdım. gidicem bende sert olması gerekirken düşük ama yaylı
iyi günlerde kullan harika olmuş dostum.
dizel dimi bu arac? eger dızelse ezgoz ucu taktırmıssınız yaa arka camı tanponu fln is yapıyormu ben taktırmak ıstedım ustalar onermedı de o yuzden sorayım dedım?
burak arabayı geçenlerde rea lde gördüm canlı daha güzel duruyor. yandaki kirli astrada benimkiydi