Sonax Hakkında Ki Görüşleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onderak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sonax Hakkında Ki Görüşleriniz

onderak link' Alıntı:
:)))
ne yasadiysam bu araci kullanirken onu yazdim

izlersen abi su videoyu ne demek istedigimi anlarsin:

http://www.youtube.com/watch?v=BJvJydsROB0

hizi cok fazla hissettirio ve 140'tan sonrada hic yurumuo. zaten bu araca 140 gercekten cok fazla bi surat :)

bide frene basmamayi gerektirio, eger hiz yapacaksan...  hafifliginden ani hareket ve frende, dengesi cabuk bozuluyo aracin...
onderak aracın ağırlığı 800 kg varmı

ya wardir 800 ya da ona yakin bi seydir..
1000 cc ve turbosuz bi arac, bunu yapio :)
ki bu videodan daha iyisini yaparim ben..
arac 0 - 60 arasi super hizli. 80'den sonra yavaslio.. ve bu 0 - 60 arasinda, yanindakine farki koyuyor zaten :))

0 - 60 'i 4 - 5 saniye surerken,
0 - 100'u 9 - 10 saniye civarinda..

Gerçekten bu Suzuki leri 0-80 arası geçmek imkansız gibi, hanımda Fiat Panda var 1.2 60Hp 860kg onu da 0-40 arası geçmek imkansız, sapandan fırlamış gibi fırlıyor 155mm lastikleri ve hafif karoseri ile!

Tolga KARACA link' Alıntı:
Gerçekten bu Suzuki leri 0-80 arası geçmek imkansız gibi, hanımda Fiat Panda var 1.2 60Hp 860kg onu da 0-40 arası geçmek imkansız, sapandan fırlamış gibi fırlıyor 155mm lastikleri ve hafif karoseri ile!
tolga  artık hanımla 0-100 arası kapışma yaparsınız  benım hatunu da şu ehlıyetı bı aldırabilsek keşke

:) sehiricinde araba kucuk oldugu icinde cok iyi makasa girebiliorlar :)

onderak link' Alıntı:
:) sehiricinde araba kucuk oldugu icinde cok iyi makasa girebiliorlar :)

Panda yı Ankara dan almıştık, ne makaslar atıyordum daracık yerlerde, peşimden gaza gelen Şahin li taksiciler sıkışıyorlardı :D

60'a kadar rahat gecerim abi seni :) sonrasi Allah kerim :))

onderak link' Alıntı:
60'a kadar rahat gecerim abi seni :) sonrasi Allah kerim :))

Olabilir ֖nder, modlu Focus la Panda yı ilk harekette geçemeyince farketmiştim güçlü araçlarla 0-100 yapmak zor, ya yeri kazıyor kalkamıyor ya az gaz veriyorsun gene kalkamıyor  :D  :D

walla abi isikta denk geldigimde, 180'lik bmw'yi 70 - 80 den sonra gecirdigim oldu gercekten :)))

- bu videodan iyi kalkarim. bu adam cok kotu kullanior bence :))

Geri