Sonax Hakkında Ki Görüşleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onderak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sonax Hakkında Ki Görüşleriniz

eketen link' Alıntı:
  Ayrı bir başlıkta merakınızı bize de detaylıca bulaştırsanız pek güzel olur. şöyle bulunabilecek ürünler, ne nedir ne kadar ne işe yarar gibisinden bizzat kullanıcı tecrübesini aktarsanız 10 teşekkürünüz benden. ;)
Dostum teşekkür sorun değil, siz ya da forumdaki tüm arkadaşlar, boya bakımı ve korumasıyla ilgili kafanızdaki tüm soruları pm olarak atarsanız memnuniyetle cevap veririm ve elimden geldiğince de yol gösteririm. Anlamadığım bir konu olursa da başka arkadaşlarıma sorarım ya da araştırırım. Ayrı bir başlıkta bunları anlatmaya gerek yok, zaten bununla ilgili bazı başlıklar var ve zaman zaman forumdaki bazı konulara yazdığım cevaplarda, kendi bilgi ve tecrübelerimi paylaşıyorum. Başka bazı arkadaşlar da çok faydalı bilgi paylaşımları yapıyorlar. Dediğim gibi pm atarsanız, her zaman bilgi paylaşımı yapmaya hazırım :)

onderak link' Alıntı:
- bugün hanımın 2010 suzuki alto'sunu yıkattım Sonax'ın sampuanı ile, sırf denemek için. (zaten araçta kirliydi ya)
- yıkandıktan sonra çok bir fark göremedim. 1 saat sonrası aracı güneşin altına çıkarıp uzaktan şöyle bi bakınca,
parlatıcılığının güzel olduğunu gördüm... ama öyle sihirli bi dokunuş ile renk açmasını, pürüsüzleştirmesini beklemeyin yani...
sonuçta nano koruma yada boya koruma değil. alt tarafı cilalı şampuan... koruması da uzun süreli değil.
Önder sanırım ben de böyle olacağını söylemiştim.

DarthWider link' Alıntı:
Eğer aracı kendinizde ykıyorsanız yıkama suyuna sirke eklediğinizde de arabada gözle görünür bir parlaklık oluşuyor :)

ևünküüü sirke aracın üzerindeki matlığa neden olan kireç tabakasını alıyor.

Eski yıkamacım bir seferinde aracın üzerinde hızlıca kireç çözücü gezdirmişti  011zaa bazı yerlerden ince ince buhar çıkıyordu ama gerçekten de hayli parlamıştı araç.

Yoksa o parlayan aracın sacı mıydı.. Her neyse önemli olan parlaklık değil mi canıım?  8)

eewt abi onemli olan parlakliktir, yikamada..

abi sehiricinde 100'e kadar bu arabayla giderken ben, beni gecebilen araclar cok az sayida gercekten... ustelik bu araca bayanlar bayilio. belki inanmazsin ama, pazarin onunde bu arabayla dururken, yanima bi bayan gelip, bu araba ne guzel boyle. benzinlimi dizel mi, satiormusun vs die sormustu..

- hem benzinli olmasina ragmen harbiden de 7 - 8 lt arasi yakit tuketen, super verimli bi araba..

"sehiricinde 100'e kadar bu arabayla giderken ben, beni gecebilen araclar cok az sayida gercekten... "

öyle bir cümle kurmuşsun ki aklıma nedense "demir alma vakti gelmişse zamandan, meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan" şiiri geldi ֖nder.  005hihih

:)))
ne yasadiysam bu araci kullanirken onu yazdim

izlersen abi su videoyu ne demek istedigimi anlarsin:

http://www.youtube.com/watch?v=BJvJydsROB0

hizi cok fazla hissettirio ve 140'tan sonrada hic yurumuo. zaten bu araca 140 gercekten cok fazla bi surat :)

bide frene basmamayi gerektirio, eger hiz yapacaksan...  hafifliginden ani hareket ve frende, dengesi cabuk bozuluyo aracin...

Geri