Ynt: Sonax Hakkında Ki Görüşleriniz
Bizim araçlar nerdeyse kasa değiştirmeye yaklaştı ama tasarım olarak yeni çıkan araçlarda dahil birçok araçtan çok daha başarılı, Çeşme de de benim arkama R-design mavi renki bi volvo V40 park etmişti, yan profilden bizim araç bariz bir üst segment gibi ve daha klas görünüyor (yada bana öle geldi bilemiyorum . Ama volvodaki çift kavramlı powershift ve dizel motorun bizim astralarda olmasını çok isterdim. Artık yeni kasaya kısmet.
Önder araçta yakıyor bu arada çok güzel olmuş güle güle kullan...
Tolga KARACA link' Alıntı:Edirne de Sultan II. Bayezid Külliye sini gezerken park kısmında benim arabanın yanına bir V40 arkasına Megane ve 1-2 tane daha güncel model araç parketmişti.
İnan V40 ile Astra denk, geriye kalanlar ekonomik üretimmiş gibi duruyorlardı, V40 bu manada ve güvenliğe verdiği önem ile beğenimi kazanıyor ancak 1- Ford genleri taşıması 2- Cosmo donanımlı Astra kadar dolu modeli kolayca 100.000 lirayı geçiyor olması kötü.
Bizim araçlar nerdeyse kasa değiştirmeye yaklaştı ama tasarım olarak yeni çıkan araçlarda dahil birçok araçtan çok daha başarılı, Çeşme de de benim arkama R-design mavi renki bi volvo V40 park etmişti, yan profilden bizim araç bariz bir üst segment gibi ve daha klas görünüyor (yada bana öle geldi bilemiyorum . Ama volvodaki çift kavramlı powershift ve dizel motorun bizim astralarda olmasını çok isterdim. Artık yeni kasaya kısmet.
Önder araçta yakıyor bu arada çok güzel olmuş güle güle kullan...