Sonunda Astrama kavuştum:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan noyan141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun kazasız belasız olsun
madem para veriyorsunuz sıfır alıyorsunuz neden j değilde h kasa alırsınız anlamıyorum yani sıfır alırken en güncel olan modeli secilir ama siz bir önceki modeli secmişsiniz şahsen ben olsam h kasa hayatta almazdım güncel kasası varken h kasa niye alayım ki
ama arada enaz 10,000 tl ve daha fazla bir rakam olur ona birşey demem arada o kadar öenmli fark yok bildiğim kadarı ile ama renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta
tekrardan kazasız belasız sürüşler

madem para veriyorsunuz sıfır alıyorsunuz neden j değilde h kasa alırsınız anlamıyorum yani sıfır alırken en güncel olan modeli secilir ama siz bir önceki modeli secmişsiniz şahsen ben olsam h kasa hayatta almazdım güncel kasası varken h kasa niye alayım ki
ama arada enaz 10,000 tl ve daha fazla bir rakam olur ona birşey demem arada o kadar öenmli fark yok bildiğim kadarı ile ama renkler ve zevkler tartışılmaz sonuçta

arada 10 bin tl fark vardı ve o fark bizi çok zorlardı. Birde 2. araç alınması gerekiyordu. Yoksa İnsignia alırdık. biz 30 bin tl civarı ve dizel araç bakıyorduk çok araştırdım bu konuyu ve 35 bin tl de son buldu. aslında bu araç bile ailemi zorladı 45 bin civarı hayatta veremezdik ve 35 bin tl ye sıfır, daha iyi, daha donanımlı bir araç alınamazdı. Birde şu var astra j nin soruları henüz net belli değil kasa yeni. Ama astra h ın kronik sorunları belli ve kendini kanıtlamış bir araç diye düşünüyorum(tabiki sorunsuz bi araç değil ama kullananlar genel anlamda çok memnun)

vectra b nin sıfırı çıksın insignia yı almam onu alırım..
önce bütçe sonra zevk meselesi

Hayırlı olsun Kazasız belasız sürüşler.

Astra HB Classic
III 1.3 CDTi Dizel - 90 HP HB Essentia (Konfor paketli) 38.554 TL

Yeni Astra HB 1.3 Dizel 95 HP Enjoy Plus Paketi 47.827 TL

Hayırlı olsun Kazasız belasız sürüşler.

Astra HB Classic
III 1.3 CDTi Dizel - 90 HP HB Essentia (Konfor paketli) 38.554 TL

Yeni Astra HB 1.3 Dizel 95 HP Enjoy Plus Paketi 47.827 TL

fiyatlar görüldüğü gibi sorsan bu araba edermi 47 diye derimki etmez insgnianın iç mekanını almıslar hb arabaya koymuslar bunu alacagına 111.yıl ınsıgnıa alırsın 53 bın tl lıstesı ama saglam pazarlıkla alırsın 50 51 bın e zaten telefon acsan 1.000tl ındırım yapıyor galeriler yeni astra bence bu kadar etmez bosu bile 42 bın tl corsa opc alın daha guzel walla en azından opc yani ama zevk meselesı aracın hayırlı olsun arkadasım güle güğle kazasız belasız kullan bencede eskı kasa dogru secim ama sedan alaydın keske daha geniş:D:D:

valla 47000 e 1.3 araç almam..38000 e sedan aldım ama 47000 e hb almam..hem de 1.3...hem de hb...

valla ben de açıkçası 45-46 bin tl yeni astraya vermem hemde 1.3 motor 95 bg olanına.. o parayı yeni astraya vericek olsam 1.4 turbo 140 bg seçeneğini alırım.. ancak yılda en az 20 bin km yapıyorum. araba daha 3 haftalık ve 2300 km oldu.. bunu göz önünde bulundurursak benzinli almak mantıklı gelmiyor bana.. Sedan astra hiç düşünmedim çünkü sedanın arka tasarımı açıkçası hiç hoşuma gitmiyor ve arada büyük bir fiyat farkı vardı(yaklaşık 2.5-3 bin tl kadar) aracı büyük olsun diye almadım zaten birde vectra c var bizde:) onun için öğrenci işi az yakan hb birşey aldık

arkadaşlar plakalık için beyaz led ampul ve parklar için amerikan sarı ampul bulabileceğim yer var mı istanbulda?(sinyaller için değil park ampulleri)

2005 opel corsa c 1.3 cdtı sport

bu modulun corsa c için olanı varmı?

Geri