Sonunda Astrama kavuştum:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan noyan141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cam filmi+orjinal cam çıtası+logo iptali(astra ve cdti yazısı)+insignia washer jet+hls modül takıldı işte yeni fotolar

Hayırlı olsun. Bende yeni aldım aynı 1.4 benzinli benim ki. Yanlız ben ne servis nede bi başkasına baktırdım... Varsa bi sıkıntı gider geri veriri. Aynı problemi arkadaşım yaşadı dava açtı ve kazandıda... arabanın sıfır fakat sol kapısı değişmiş olarak geldiği için...

Hayırlı olsun. Bende yeni aldım aynı 1.4 benzinli benim ki. Yanlız ben ne servis nede bi başkasına baktırdım... Varsa bi sıkıntı gider geri veriri. Aynı problemi arkadaşım yaşadı dava açtı ve kazandıda... arabanın sıfır fakat sol kapısı değişmiş olarak geldiği için...

bende değişen parça kesinlikle yok sadece ön kaputta boya hatası var ki onu bana göstermeseler hayatta görmezdim ki simdi baksam simdi de görmem muhtemelen ve fabrikasyon birşey bendeki kesinlikle bayinin sonradan birşey yapmışlığı yok o yüzden hiç sıkıntı yapıpta kendimi yormaya değmez.. he eğer sonradan değişen parça vs olsaydı evet uğraşırdım ama şimdi gerek yok bence:)

hayırlı olsun..
sonunda opel yaptığı yanlıştan dönmüş siyah farları geri getirmiş.. diğerine göre çok daha güzel

herkese teşekkürler:) arkadaşlar bütün resimleri ilk mesaj altında topladım projelerimi tamamladıkça yeni resimleri eklicem:D

hayırlsı olsun kardeşim umaraım bir dahada başına gelmez bu çizik olayı da bu insignia washer jet nedir hls modül dediğinde herhalde yazılımın box olanı

hayırlsı olsun kardeşim umaraım bir dahada başına gelmez bu çizik olayı da bu insignia washer jet nedir hls modül dediğinde herhalde yazılımın box olanı

insignia washer jet diye youtube'da aratırsanız daha açıklayıcı olur ne işe yaradığı:) sileceğe su atan başlıkları değiştirdim yağmur damlaları şeklinde su püskürten parçalar bunlar. hls modül ise box değil, aracın tech II soketine bağlanan bir çip. Bu çip can-bus hattı üzerinden araca yeni özellikler katıyor( takometre kalibrasyonu- 20 km hızı geçince kapıların otomatik kilitlenmesi-aracın kapılarını kumanda ile açıp kapatırken istediğiniz farların yanması ve korna ile sesli ikaz vermesi vb özellikler) detaylı incelemek isterseniz www.opelimveben.com adresine bakabilirsiniz.

Geri