- Konuyu Başlatan
bu modulun corsa c için olanı varmı?
malesef yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu modulun corsa c için olanı varmı?
arkadaşlar plakalık için beyaz led ampul ve parklar için amerikan sarı ampul bulabileceğim yer var mı istanbulda?(sinyaller için değil park ampulleri)
abi aynı araçtan bendede var ama metro mavi cam çıtaların orj mi yoksa aksesuarcılarda satılandan mı biraz bilgi verebilirmisimn ?
abi aynı araçtan bendede var ama metro mavi cam çıtaların orj mi yoksa aksesuarcılarda satılandan mı biraz bilgi verebilirmisimn ?
size tavsiyem(en azından ben böyle yapıyorum) düzlük yada çok hafif eğimde aracı 1500 devrin altına düşürmeyin rampada ise 2000 devrin altına düşürmemeye çalışın max vitesi kullanarak(o anki hızınıza bağlı olarak). böylece yakıt tüketimi minimuma iner..
performans konusunda civic ten sonra çok hantal kalır haklısınız benim aracım manuel ve ben vectra c 1.6 dan geçiş yaptığım için performans farkı göremedim hatta ilk 2 viteste benim vectrayı üzücek bi performansı var.. easytronic astra dizel hiç kullanmadım o yüzden performansını bilemicem..
size önerim chip tuning yaptırmak yerine box almanız çünkü araç garantili. çipli olduğu anlaşılırsa garanti dışı kalabilir. size şu box ı önerebilirim kullananlardan bir şikayet duymadım çevremde kullananlar var. bakım zamanı çıkarıp servise giriyolar
http://www.racechip.de/racechip-chiptuning/Opel-GM-Astra-H-1-3-CDTI-3149-r.html
petro ve noyan arkadaşlarım. iş seyahatinde olduğundan dolayı görüşlerinizi ancak okuyabildim. bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Opel servisince cip ya da box uygulamasının garantiyi bozduğunu söyledikleri ve de maliyetli olduğu için şu an modifiye düşüncesini erteledim. ankara da iskitlerdeki tuning firması (FM) 1.200 tl fiyat verdi ki (5 yıl garanti + 105bg + 240nm tork / superchips)bu uygulamayı yapmam bana 7 depo mazot parasına maal olacak. çok maliyetli...
iş seyahatinde olduğumdan dolayı 2 haftadır arabamı babam kullanmış ve depoyu fulledikten sonra 370 km yol yapmış. bu sabah arabaya bindiğimde 688 km menzil yazıyordu. ben de ilk aldığımda deopyu fulleyip 890 km gitmiş ve depoda 50 km lik mazot vardı. babamla aramızdaki sürüş sitili arasında hiç fark yok, buna rağmen 100km lik bir menzil artışı varki şok şaşırtıcı. babama bu sabah sorduğumda aracı 1750 deviri geçirmeden kullandığını söyledi (turbosuz). şimdi diğer topic başlıklarında falan turbonun çalıştığı devirlerde de derdeyse 1000km yol gidenler var. yakıt sarfiyatında cüzzi de olsa 1750 üstü/altı kullanmakta fark olabilir. ama bu 1750 devir altı turbo çalışmadan kullanmak motor açısından bana ciddi problemler çıkartabilir mi. Malum dizel araba ve bakım maaliyetleri biraz yüksek. ömrü konusunda sıkıntı yaşamak istemem.
------------------------------------------------------------------
astra 1.3 cdti ess. easytronic K.P. 2011 şimşek gri