S
salihcaglayan
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Sonunda benim de direksiyonum titriyor!!
Sorunu diskte aramadan önce başka seylerede baktırın ben iki kez değiştirttim diskleri , şimdi tekrar titriyorlar. İlkinden sonra çok dikkat ettim. Ama bu araba hiç mi suya girmeyecek yolda yada hiç mi sert fren yapmıyacak. ben hatanın direk parçadan kaynaklı oldugunu düşünüyorum parça çok dayanıksız. bu sefer gidip servise yeniden iş emri açtırcam sonrada opelle telefon açıcam. Bu işe kesin bir çözüm bulmaları gerek aynı parça 3. kez değişecek.turbocosmo61 link' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Malum bayram ve ben de yerimde durmayıp sağa sola otomobilimle seyehat ediyorum,annemleri Trabzon'dan Ordu'ya götürürken,ilk ışığa geldğimde fren yapmaya başladığımda direksiyon önce bir titredi,sonra geçti,heralde elim titredi falan dedim(kabullenemedim durumu yani) ondan sonra her frene bastığımda hopaaa bir baktım direksiyonum azer bülbül gibi titremeye başlamış)).Ama her ne hikmetse sert fren yaptığımda titremiyo yumuşak yavaş yavaş frene bastığımda da önce titriyo sonra geçiyo,forumda okuduklarım aklıma geldi tabi,hah işte dedim kesin frenlerimde bir sorun oldu.Şimdi servise gitmeyi bekliyorum,acaba serviste beni neler bekliyor,hepinize sevgiler.....