Sonunda benim de direksiyonum titriyor!!

Ynt: Sonunda benim de direksiyonum titriyor!!

napleser link' Alıntı:
google da eds yazınca elektronik denetleme sistemi çıkıyor :)
[quote author=eketen link=topic=2189.msg45121#msg45121 date=1315143457]
site o kadar önemli değil. Aslında bunun için istanbul da bu markaların dağıtıcılığını yapan firmalara sormak gerek çünkü astra kaç piston kaç kaliper bilmiyorum. Ama marka bazında olmayan ürün araca çok rahat olabiliyor. İnsigniaya uyan ürün bizimkine uyar mı bilmiyorum. insignia nın jant ölçüleri bizimkilerden farklı. Ancak uyan ürün mutlaka vardır.Hiç değilse kit olarak olmasa da sadece disk olarak. Aslında İstanbul'da olan arkadaşlar Onno ustaya sorabilse en sağlıklı cevabı alırız. Garantiyi bozacağını da hiç düşünmüyorum. Araştırayım haber veririm ulaştığım sonuçları.
ben bilgi almak için sormuştum siteyi
hiç bilgimin olmadığı bi konu olduğundan en azından bi şeyler örenip gidelim ustaya
[/quote]

http://www.buybrakes.com/

genel anlamda bilgi edinebilirsiniz...

Zaten bıkmışım dünyanın türlü işlerinden, bir de garantiyle hiç uğraşılmaz şimdi :(

Sağolun arkadaşlar

Tolga KARACA link' Alıntı:
Zaten bıkmışım dünyanın türlü işlerinden, bir de garantiyle hiç uğraşılmaz şimdi :(
Bayram da yorulmuşsunuz siz Tolga Bey :)

Frene basıldığında bi yöne çekme durumunun rot balans ayarlarının bozuk olmasıyla ilgisi varmı peki?

napleser link' Alıntı:
Balata gidicek diye debriyaja basmaya korkar olmuştum şimdide direksiyon titremesin diye frene basmaya korkar oldum
benmi çok abartıyorum acaba :)

+1
debriyaj ve fren pedalları düşman oldu bize. benzin fiyatları  daha da artarsa basacak pedal bulamayacagız. taş devrindeki fred ve barni gibi kullanırız artık :D

napleser link' Alıntı:
Frene basıldığında bi yöne çekme durumunun rot balans ayarlarının bozuk olmasıyla ilgisi varmı peki?

olabilir herşeyle alakalı olabiliyor. fren basıncı sağ sol lastik arasında birbirinden belirli bir limit dışında farklı ise oluyor. Yani göstermek gerekli tek sebepten kaynaklanan bir durum değil aracın frende dalması ve çok tehlikeli olabiliyor. İhmal kesinlikle edilmemeli.

eketen link' Alıntı:
[quote author=napleser link=topic=2189.msg45147#msg45147 date=1315155885]

olabilir herşeyle alakalı olabiliyor. fren basıncı sağ sol lastik arasında birbirinden belirli bir limit dışında farklı ise oluyor. Yani göstermek gerekli tek sebepten kaynaklanan bir durum değil aracın frende dalması ve çok tehlikeli olabiliyor. İhmal kesinlikle edilmemeli.
[/quote]

+1

napleser link' Alıntı:
[quote author=Tolga KARACA link=topic=2189.msg45131#msg45131 date=1315145198]
[/quote]

Ayıptır söylemesi bayramda hiç de bir iş yapmadım aslında; misafirdim ve orucun üzerimde bıraktığı bir ağırlık vardı.

Deme nedenim bu ülkede onca çabanızın karşılığında bazen çoğu şey istediğiniz gibi olmuyor; ya enseniz kalın olacak ya da yeri geldiğinde sesinizi yükseltebileceğiniz, cingöz bir karakteriniz..

Tolga KARACA link' Alıntı:
[quote author=napleser link=topic=2189.msg45143#msg45143 date=1315151961]
[quote author=Tolga KARACA link=topic=2189.msg45131#msg45131 date=1315145198]
[/quote]

Ayıptır söylemesi bayramda hiç de bir iş yapmadım aslında; misafirdim ve orucun üzerimde bıraktığı bir ağırlık vardı.

[/quote]

İşte bu yüzden yorulmuşsun Tolga Bey İnsan alıştığı temponun altına düşünce bünye ne oluyoruz diyor bence. :)

Geri