Sonunda benim de direksiyonum titriyor!!

Ynt: Sonunda benim de direksiyonum titriyor!!

bende onu sordum garantiyi etkileyip etkilemediğni bilmiyorum
sizin dediğiniz brembo nun sitesine baktım insignia için vardıda bzim astra için olanları göremedim
biliyorsanız link verebilmeniz mümkünmü?

Valla arkadaşlar ben astra j için üretilmiş şöyle kanallı disklerden bulursam almayı kafaya koydum,zira forumda şimdi okuduklarıma göre 2 kere diskleri değişmesine rağmen yine titreme yapan araçlar varmış.Ben böyle mi uğraşacam disklerle,yarın servise gidiyorum inşaallah,büyük gün:) bakalım ne kadar sinir olacam?

Acaba Insignia için olanlar bizimkilere uyar mı?

Balata gidicek diye debriyaja basmaya korkar olmuştum şimdide direksiyon titremesin diye frene basmaya korkar oldum
benmi çok abartıyorum acaba :)

Arkadaşlar EDS firması opel astra j nin 1.6 T modelini modifiye etmişti ya hani 360 beygir falan yapmıştı,frenlerini de modifiye etmiş,ancak sitesinde  göremedim fiyatı vs.,görünüşleri süper ama:)
[img=800x533]http://i52.tinypic.com/154ivmd.jpg[/img]

bunlar yağmurda yamulmuyorsa hemen alıyorum
Bu direksiyon titremesi olayı çok sinir bozucu bi durum zira

site o kadar önemli değil. Aslında bunun için istanbul da bu markaların dağıtıcılığını yapan firmalara sormak gerek çünkü astra kaç piston kaç kaliper bilmiyorum. Ama marka bazında olmayan ürün araca çok rahat olabiliyor. İnsigniaya uyan ürün bizimkine uyar mı bilmiyorum. insignia nın jant ölçüleri bizimkilerden farklı. Ancak uyan ürün mutlaka vardır.Hiç değilse kit olarak olmasa da sadece disk olarak. Aslında İstanbul'da olan arkadaşlar Onno ustaya sorabilse en sağlıklı cevabı alırız. Garantiyi bozacağını da hiç düşünmüyorum. Araştırayım haber veririm ulaştığım sonuçları.

Mod firmalarının yaptıkları araçlara bakmayın O araçtaki jant nerede bizdeki jant nerede Bir de jant değişimi çıkmasın ;) Bizim jantlara uyan disk fazla fazla yeter bize.

Aynen öyle ve dediğiniz gibi ben de frene basmaya çekiniyorum,hatta bazen arkadaşlarım farketmesin diye sımsıkı direksiyonu tutuyorum ya 019cryy

Bunlar görünüş olarak çok sağlam duruyolar,heralde bizim disklerden daha iyilerdir.

google da eds yazınca elektronik denetleme sistemi çıkıyor :)
eketen link' Alıntı:
site o kadar önemli değil. Aslında bunun için istanbul da bu markaların dağıtıcılığını yapan firmalara sormak gerek çünkü astra kaç piston kaç kaliper bilmiyorum. Ama marka bazında olmayan ürün araca çok rahat olabiliyor. İnsigniaya uyan ürün bizimkine uyar mı bilmiyorum. insignia nın jant ölçüleri bizimkilerden farklı. Ancak uyan ürün mutlaka vardır.Hiç değilse kit olarak olmasa da sadece disk olarak. Aslında İstanbul'da olan arkadaşlar Onno ustaya sorabilse en sağlıklı cevabı alırız. Garantiyi bozacağını da hiç düşünmüyorum. Araştırayım haber veririm ulaştığım sonuçları.
ben bilgi almak için sormuştum siteyi
hiç bilgimin olmadığı bi konu olduğundan en azından bi şeyler örenip gidelim ustaya

Arkadaşlar bişey bulursak lütfen birbirimize haber verelim kurtulalım şu titrek direksiyonlardan

Geri