zaten parlaklıgı veren madde meguiars plastx yoksa olmuyor.
tamam da bu tıp cılalar yıkanınca cıkıyor. o zaman araba ılk yıkamada farlarının parlaklıgını yıtırecekmi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten parlaklıgı veren madde meguiars plastx yoksa olmuyor.
tamam da bu tıp cılalar yıkanınca cıkıyor. o zaman araba ılk yıkamada farlarının parlaklıgını yıtırecekmi?
oncelikle bu resımler aldatıcı. ilk resimde aracın farları dıştan zaten kirli. yani sararma kararma ve kalıcı lekeler dışında zaten kirli. 2. olarakta aşırı derecede ışık farkı var. araba birinci resimde kaportası bile sarımsı duruyor. diğer resimde ise mavimsi. yani canlı gormek lazım sonuç için ama uygulamanın faydalı oldugunu daya once de defalarca okumuştum bi çok yerde
oncelikle bu resımler aldatıcı. ilk resimde aracın farları dıştan zaten kirli. yani sararma kararma ve kalıcı lekeler dışında zaten kirli. 2. olarakta aşırı derecede ışık farkı var. araba birinci resimde kaportası bile sarımsı duruyor. diğer resimde ise mavimsi. yani canlı gormek lazım sonuç için ama uygulamanın faydalı oldugunu daya once de defalarca okumuştum bi çok yerde
http://www.meguiars.com.tr/
sitesine üye olduktan sonra online alışveriş bölümünden satın alabilirsin ama biraz geç açılıyor.
fotolar tamamen gercek bizde de aynı sorun vardı. farları acıcaklar falan diye düşünüyodum. ama dıstanmıs aynen arkadasın soylediği gibi zımparayla temizledileroncelikle bu resımler aldatıcı. ilk resimde aracın farları dıştan zaten kirli. yani sararma kararma ve kalıcı lekeler dışında zaten kirli. 2. olarakta aşırı derecede ışık farkı var. araba birinci resimde kaportası bile sarımsı duruyor. diğer resimde ise mavimsi. yani canlı gormek lazım sonuç için ama uygulamanın faydalı oldugunu daya once de defalarca okumuştum bi çok yerde