sonunda farlarımı temizledim!!!!!

Öncelikle elinize sağlık.Zımparalarken ne kadar bastırıyorsunuz tüm gücünüzle mi yoksa minumum kuvvetle mi biraz tekniğinden bahsedebilirmisiniz bende yapmayı düşünüyorum ama farı çizmekten korkuyorum.

Benim farlarında kesinlikle bu uygulamaya ihtiyacı var.En kısa zamanda bende yapacağım.Paylaşım için teşekkürler.

Öncelikle elinize sağlık.Zımparalarken ne kadar bastırıyorsunuz tüm gücünüzle mi yoksa minumum kuvvetle mi biraz tekniğinden bahsedebilirmisiniz bende yapmayı düşünüyorum ama farı çizmekten korkuyorum.

bu işlemde çok fazla bastırmanıza gerek yok.yuvarlak hareketlerle yapacaksınız.Bol su kullanmanız şart.Zaten zımpara yaparken beyaz bir şekilde farın üzerinde ki ölü derinin toz haline geldiğini göreceksiniz.
kolay gelsin

ustam yaptığın calışma cok ii birsey merak ediyoruz bızım arkadasın vectra b1 farları var plastık camı camları cok cızık bu yontem ıle bu cızıkler gıderılebılırmı...

valla ben usta degilim.Bende sizler gibi sadece kullanıcıyım.Vectra b1 in farları plastik karışımı ise neden olmasın ama cam farlarda kesinlikle uygulayamazsınız.

far camları plastik gibi kesinlikle cam deyil ama üstündeki çizikler gidermi iyi yapmaya çalışırken daha kötü hale sokmaktan korkuyoruz...

Bende de aynı sorun vardı.keşke bu konuya daha önce rastlasaydım .çıkma far aldım 3-5 aylık felandı servise sordum orjınal olduğunu söylediler.kelepir sayılır çiftini 180 ytl ye aldım.serviste tanesine 220 ytl dediler.ama eski farlar elimde kesinlikle deniyecem bu çalışmayı.emeğine sağlık çok güzel bi çalışma olmuş

Son düzenleme:
sizde eskileri temizler 2 .el fiyatına satarsınız artık :)

üstad güzel bir çalışma gerçekten bende en kısa zamanda deniyecem benimkide sararmış bir şekilde beni beklio. Eline sağlık bilgiler için saol yoksa gidip kafafan 200 tl bayılacaktık.

Geri