sonunda farlarımı temizledim!!!!!

foruma 822 üye olarak kayıt oldum ve yaklaşık 3 senedir hergun foruma mutlaka girer konuları okurum ama mesaj sayım artsın gibi bir kaygım olmadıgından her konuya yorum yazmam.Arabam ile alakalı bir çok özelliği ve sorunlarını bu forum sayesinde öğrendim.Başka bir forumda gördüğüm far temizleme konusunuda kendi arabama uyguladıktan sonra burada fotograları paylaşmak istedim.İnanmak yada inanmamak sizin elinizde uygulayan arkadaşlarda uygulamanın başarılı oldugunu söylerken neden inanmak istemiyorsunuz onu bir türlü anlayamadım.

foruma 822 üye olarak kayıt oldum ve yaklaşık 3 senedir hergun foruma mutlaka girer konuları okurum ama mesaj sayım artsın gibi bir kaygım olmadıgından her konuya yorum yazmam.Arabam ile alakalı bir çok özelliği ve sorunlarını bu forum sayesinde öğrendim.Başka bir forumda gördüğüm far temizleme konusunuda kendi arabama uyguladıktan sonra burada fotograları paylaşmak istedim.İnanmak yada inanmamak sizin elinizde uygulayan arkadaşlarda uygulamanın başarılı oldugunu söylerken neden inanmak istemiyorsunuz onu bir türlü anlayamadım.

Kardes bosver inanmak istemeyen inanmasin. :mad: Bende boyle bir sorun yok ama olan arkadaslarima soyledim deneyecekler. Cok faydali bir paylasim. Tesekkurler, ellerine saglik. Bizimkiler yapinca bende foto koyarim insallah.

Merhaba öncelikle uygulama ve açıklayıcı anlatım için tebrik ederim.Ufak bir sorum olacak aynı mantıkla yola çıkarsan bu uygulamayı matlaşan stop lambalarında yapsak sizce tatmin edici bir sonuç albilirmiyiz :confused:http://www.opelim.net/forums/member.php?u=822

bendede olmuştu aynısı vectra b ime seninki uzun olmuş biraz pasta cilayı sürdüm ve temizledim bitti 5 dk bile sürmedi

Arkadaşlar pasta-cila ile bende temizledim. Ama dört dörtlük temizlenmiyor. Ama eskisinden de iyi oluyor.

Hocam ellerine sağlık, verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. Far sararması bence bütün opellerin klasik sorunu. Opelin sararmış farları her zaman dikkatimi çekmiştir. Bende bu sararmayı içten geliyor zannediyordum. Çok Teşekkürler....

bu işlem cam farlar için demi aynı oluyor yani zımparalamak falan
sadece polimer bazlı plastik camlılarda işe yarar cam farlarda işe yaramaz
geçenlerde muayeneye girdim 2 hata hafif kusurlu 1-motor no bulunamadı(var ama görmek zor olduğu için bakmamış 2-frenlerde hafif sapma var
yani farlara kusur bulamadılar ki temizleme işinden sonra ayar yaptırmadım

Son düzenleme:
Geri