Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
illegal bi insan olarak sewe sewe 16dan hoşnut oluyorsun.17yi aklıma pek koymuyorumstylance konusuna gelince bi adamı aradım konuştum biraz işi yokuşa sürdü pek de gözüm tutmadı o yüzden wazgeçtim, 500ytl gibi rakama 1500km'de 0 gibi michelin energy lastik ve tertemiz jantları bulunca üzerine çullandım
saolun.5x112 bijon ölçüsü.canlı halde fena durmuo.bi tek içime sinmeyen stop boyası mat oldu.ilaçlı falan attırdım işe yaramadı.acaba parlak vernikle nası durur ya da cila çekilse.olmadı her ikisi de yapılsa...
jantlar çok kötü değil zaten kötü olsa nolur michelin lastikleri o paraya alamazsın jantlar bedavaya gelmiş...
ama stoplar arabanı çok eski göstermiş zaten karartılmış stop hiç sevmem arabanın kalitesini bozduğunu düşünüyorum...
opellere abur cubur aksesuar takarsan abes oluyor ama senin aracına cantların bence çok şık ve ağır olmuş.yakışmış aracına ayrı bir oturaklı hava vermiş.güle güle kullan...