sonunda jantlarımı taktım

olumlu da olumsuz da olsa saolun arkadaşlar.sade bi arabaya tuner jantı almak mantıksızdı.jant war araba yok ama kapaklar gerçekten iticiydi.aracın bi kısım parçalarını tamamlayıncaya kadar allessio mangels modellerine falan baktım içlerinde en mantıklısı da buydu.belli bi süre içinde aracı bitirmeye yakın asıl istediğim olan oxigin ya da konigleri takmak istiyorum ama şuan için erken bence.

şuan stopları nası parlatsam die düşünüyorum, içine açılı ledlerle custom bi çalışma yaptırmak istiyorum.aktım olmadı herkes gibi lh marka fk çakması led stop alırım:)elimin altına en yakın o war alternatif olarak...

hayırlı olsun nerdeyse bedava, sirke - bal tatlı hesabı:)

stoplar filmlimi çok hoş duruyo

3. fotoda golf IV gibi durmus stoplar belii olmayınca :)

Aynen bende golf IV sandım en başta..
O jantları nasıl satmışlar 500'e yaw

hayırlı olsun. benim arkadasımda vardı senın arabadan BC 009 plaka. belki denk gelmişsindir fuarlarda falan. gerçekten oynamak ısteyınce iyi sonuç veren bir araba. resmini koydugum araba da 1.6 comfort paket. gerçi şu anda araba standart ama yapılı hali buydu.

samsungg1zf6.jpg

böle agresifimsi deil de daha sade bişi war kafamda.denk gelmişimdir mutlaka bi yerlerde.araç çok tatlı güzel ama biraz binek işi olacak yere yakınlığı falan önemli.elimde bi tane örnek war hoş bişi.std. oldu derken satmak için heralde hayırlısı olsun...

stoplara boya çektirdim.boya tabancasıyla çektik.2kat kadar....

araç golf 5 yahu:)

yok satmak için değil, peder kızmış, ama soranlara nazara gelmesin diye diyo :P

bikaç yıl sonrası aynı peder durumları bende de olabilir.o yüzden soft bişi yapcam...saolasın...

jantları satılıksa alıyım:D

heheheheheh:Dkapaklar satılık ama:p4tane lastikleriyle beraber 120lra:pisteyen warsa bi tane de stylance jantı war 9000kmde pirelli lastikleriyle 600e satılık:p

Geri