Sonunda kanpanaları bende boyadım . Renk nasıl arkadaşlar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan el.turco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buna benzer uygulamalar yapılırken bence malzeme kaliteli olmalı ki emekler boşa gitmesin ;)

kardeş malzeme kalitelide yanmaz değil yanmaz boyada kırmızı metalik gri bi de siyah vardı. sevmiyorum bu renkleri kırmızı yapıyorlar genelde ne biliyim bana çok bayık geliyor belki biraz parlak kırmızı olsa düşünebilirim. yok yok yine de düşünmem :maden::maden: yoksa ürün 2-3 liralık spreylerden değil iyidir yani bauhaus dan aldım

bende 2 liralık sprey boyayla boyattım yazlık lastikleri takarken gümüş gri gayet hoş oldu

Güzel...

Arkadaşlar bu işlemi bende kendi arabama uygulayacak olsam. Ne renk olur ? Siyah araca.

Arkadaşlar bu işlemi bende kendi arabama uygulayacak olsam. Ne renk olur ? Siyah araca.

Kardeş Arden Mavi :)

Resim Şükrü S.oğluna aittir.
FF420BE496DE2F38EA3817045B2AD42A.jpg

benim aracı aldığımda vardı. önceki sahibi boyamış siyah jant içine yeşil. neyle boyadiysa 3 senedir çıkmadı. kendi kendine dökülür dedim ama nalet sağlam boyamış :)
benim hiç hoşuma gitmesede arada güzelmiş yaa diyenler çıktığı için öyle aldığım gibi duruyor :)

Bende Kırmızı düşünüyordum. Arden mavi de güzelmiş. Ustayla görüştüm 100 lira dedi sizce nasıl ?

ben kendiim boyadım. üstteki boya resmi çok vasat geldi. neden? disk, balata falan ne varsa boyanmış. kaliperler dışında kalan alanların maskelenmesi daha iyi bir işçilik olurdu. o boya diskte durmaz çıkar ama balatanın sıyırması gerekiyor. kalıntı olcak falan. ben diski komple kapladım gazete ile. kaliperleri tel fırça ile pasını çamurunu temizledim. daha sonra boya attım. çok özel yada pahalı bir boya değildi. sanayide yedek parçacıdan almıştım. 1 sene oldu hiç bir dökülme, renk değişimi olmadı. kırmızı yaptım bende. 4 tekeride. gayet spor duruyor. 100 lira bu iş için fazla bence.

saze8y2a.jpg
peki bu nasil olmus arkadaslar

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:37 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:35 ----------

Jantlardida kendi boyasindan yaptirip boyadim kaliperleride kirmiziya boyadim bence cok sik oldu...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri