Sonunda Kara Kızım'ın ResimLeri ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PHaRUcK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cillop gibi maşallah

Allah kaza bela vermesin kardeşim çok güzel bilhassa son 2 resim aracın değerinin %100 arttırmış.aracın full+full+full olmuş her araca lazım o şanlı atkı :)

araban güzel faruk..güle güle kazasız belasız mulu mulu bin inşallah.

allah kaza bela ceza vermesin faruk. astraya gerçekten siyah çok yakışıyo

faruk kardeşim... ben seni beyaz combo direksiyonunda tanıdım, 1.3 olmasına ramen bolu yollarında önümde çok iyi performans gösteriyodun..:) hmmmm...karakızın çok ciciymiş şimdiye kadar paylaşmadığın hata eminim bunun direksiyonuna daha çok yakışıyorsundur...;) hadi bakalım

faruk kardeşim... ben seni beyaz combo direksiyonunda tanıdım, 1.3 olmasına ramen bolu yollarında önümde çok iyi performans gösteriyodun..:) hmmmm...karakızın çok ciciymiş şimdiye kadar paylaşmadığın hata eminim bunun direksiyonuna daha çok yakışıyorsundur...;) hadi bakalım

Eywallah abi çok sağoLasın ;) O benim efsanem ama yaa COMBO Gsi :D O performans muhabbetini yoLdada yapmıstık seninLe ;) Beyaz Çiçek 1.3 CDTI ama waLLAhi 190 gördüm o gün yoLda Erman abiLere yetisicem die sıkıstıra sıkıstıra :D ALLah hepimize kazasız beLAsız sürüşLer nasip etsin ;)

AsLında bana ters geLİodu ekLemeyecektim resimLEri ama Berker abi söLeyince dayanamadım :) Üstü Başı KirLİ kızımın ama oLsun ne diim :D İşte Kara Kızımdan iLk görüntüLer ;)

img0008xe4.jpg

img0007mw3.jpg

img0010up6.jpg

img0006an9.jpg

Haftasonu Cam FiLmimide Çektirdim..İşte Son dakika Cam FiLmLİ ResimLEr ;)

img0002cz4.jpg

img00003to8.jpg

img00004oj9.jpg

Geri