şeker bi araba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saol hakan abi hafta sonu cebimde ehliyet ya hayırlısı dediğn gibi bi jant istiyo tamponlarda aklımda hafta sonu alpataya gittim usta pek tavsiye etmedi sonradan boya yapacağımız için tamponu bi yere sürttünmü kavlar dedi dedim peki kaça yaparsın dedim 300 ytl dedi peki hakan abi senin araçtamı aynı renk tamponlar boyalımı diilmi boyalıysa dediği gibi kavlıyomu bide abi eskişehire ne zaman yolun düşecek organizasyon ayarlayalım ya ehliyetin şerefine hem senin makinayıda görelim öle diilmi veya sitede fotosu varsa sölede bakalım abioo burakçım çok temiz çok hoş maşallah
zaten bu bizim renk süper duruyo
bi jant istiyo ama
allah ehliyeti alıp bol bol kazasız belasız gezmek nasip etsin
saol hakan abi hafta sonu cebimde ehliyet ya hayırlısı dediğn gibi bi jant istiyo tamponlarda aklımda hafta sonu alpataya gittim usta pek tavsiye etmedi sonradan boya yapacağımız için tamponu bi yere sürttünmü kavlar dedi dedim peki kaça yaparsın dedim 300 ytl dedi peki hakan abi senin araçtamı aynı renk tamponlar boyalımı diilmi boyalıysa dediği gibi kavlıyomu bide abi eskişehire ne zaman yolun düşecek organizasyon ayarlayalım ya ehliyetin şerefine hem senin makinayıda görelim öle diilmi veya sitede fotosu varsa sölede bakalım abi
Abi senin makinada dehşetmiş ya gerçekten daha resimdeki gibimi duruyo yoksa,bikaç yerini değiştirdinmi yaptıysan neler yaptın.geçmiş olsun abi hayrola ya nie motoru açtırdın ya bildiğim kadarıyla motor açmak baya meşakatli ve gerçekten motorda büyük sorun olması lazım,öle diilmi sorun neyse paylaşabilirmisin sonuçta bende aynı araçtan var ve 100.000 ni elimdeyken devirdi yüzbinlik bakımını alpatada yaptırdık ama tabi içimde bir hüzün oluşmadı diil tabi saolsun bi kaç kişide aklımı bulandırdı 100.000ni devirdiyse sorun çıkarmaya başlar die diyince sende öle diince acaba doğruluyomu die içimde yine bi hüzün oluştu o yüzden merak ettimbenim aracın resimleri burda
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=13808&highlight=panter
bayramda inşallah eskdeyim ama arabasız gelicem bu sefer,
benim araç şu an serviste motor yenileniyor daha bi iyi olacak
siyah tampon da fena görünmüyo bence,benimki hatchback ama aynı renk,bi tek jantı var onlar da üstünde vardı
şimdiden hayırlı olsun ehliyet, dikkatli kullan
saol abi ya yalnız hayırlı olsunu pek anlayamadım araca diyosan araç babamın eğer ehliyet konusunda diosan saolasın işte gecikmelide olsa alalım dedik soran olursa gösteririz die eğer aracın avatardakiyse seninkide pek hırçın gözüküyo hem siyah hem kaput uzatma falan harbiden dikiz aynasında öle araç görmek istemem şahsen tekrar saolhayırlı olsunn abicimm...