Sonunda Kasırgamın fotosu

ya çıkma bulursan o parcayı bişi tutmaz
o fikri sana
eskiyen tamponlar özellikle siyahlar acayip bi renk alıyo
onun için verdim
ama tampon parlatıcı maddeler ile de o sorunu çözebilirsin :)

maşallah temiz gözüküyor kasırga
Saol abi daha pasta cila atılmamış hali ilk sırada bunlar var bakalım kaportada ufak çizikler taş izleri var onları pasta cilayla halletmeyi denicem eğer beğendiğin veya tavsiye edebileceğin bi marka varsa daha iyi olur bana sonax diyolar ama heralde biraz pahalı ama diğer pastalarda boyayı inceltiyomuş nese abi işte bunları düşünüyorum hayırlısı o zaman daha temiz gözükecek yoksa bu sokakta park ediliyken çektiydim:D

ya çıkma bulursan o parcayı bişi tutmaz
o fikri sana
eskiyen tamponlar özellikle siyahlar acayip bi renk alıyo
onun için verdim
ama tampon parlatıcı maddeler ile de o sorunu çözebilirsin :)
eğer bak öle solmuşsa tampon herhengi bi yerden BADEM YAĞI illaki ilacı bu %100 garanti hem parada diil 5-10 max. oda yani:good: herkescikler duysun :) işte bakalım yaa gerçi gözümü artık siyah tampona alıştırmaya başladım bakalım sence nasıl duruyo illaki istiyomu boya yorumlarınızı bekliyorum:good:
:alkis: :alkis: :alkis:

Temiz duruyor baya. Spoiler'de oldukça şık. Allah kaza bela vermesin kardeşim.

benim fotoları koymuştum ben baya oldu resimler kimbilir kaçıncı sayfaada:P

İlk önce kazasız belasız kardeşim.. Tamponları boyatmak istiyormuşsun bunun tamponları 94 den sonra çıkan Astra GSİ lerle aynı deilmi ? aynıysa onlar boyalı ve sorun olmuyor Bundada olmaz diye düşünüyorum ;)

Allah kaza bela vermesin kardeş temiz bir aile arabası güzel araç nede olsa opel:D

Abi senin makinada dehşetmiş ya gerçekten daha resimdeki gibimi duruyo yoksa,bikaç yerini değiştirdinmi yaptıysan neler yaptın.geçmiş olsun abi hayrola ya nie motoru açtırdın ya bildiğim kadarıyla motor açmak baya meşakatli ve gerçekten motorda büyük sorun olması lazım,öle diilmi sorun neyse paylaşabilirmisin sonuçta bende aynı araçtan var ve 100.000 ni elimdeyken devirdi yüzbinlik bakımını alpatada yaptırdık ama tabi içimde bir hüzün oluşmadı diil tabi saolsun bi kaç kişide aklımı bulandırdı 100.000ni devirdiyse sorun çıkarmaya başlar die diyince sende öle diince acaba doğruluyomu die içimde yine bi hüzün oluştu o yüzden merak ettim:D
burakcım başka başlıklarda epeyce lafını ettim ama yine bi özetliyeyim hem bilgi hem ibret olsun ;
motor felaket yağ yakıp çok düzensiz çalışıyordu, dizelmiş gibi sesi vardı, ben de iyice yatak falan sarmadan götürdüm inceldiği yerden koparttım

bu hale gelme sebebi 150000 km yi devirmiş olmasından ziyade, malum çerkezköyde yaşıyorum, bölgenin de yabancısıyım bilmediğimiz yerlerde,doğruyu öğrenene kadar abu sabuk bakımlar yaptırdım
son bi karter-krank contası değişimi yaptırdım kucağa alacaktım motoru ki şimdiki servisimi buldum
yani aracı o kalitesiz, ehli olmayan kişilerin yaptığı bakımlar bu hale getirdi
bakımlarına vs. güveniyorsan hiç korkma bin binlerce km git :D
+ ben aracı aldığımda 84000 km deydi o zamana kadar başına ne geldi o da çok net değil :rolleyes:
araç üstünde değişiklik yok aldığım gibi duruyo, bi tek plakalıkları söküp attım harfleri kalınlaştırdım o kadar ;)

Geri