Yok beya. İnşaat sezonu kapandı, bağ bahçe işleri de bitti, emekli adamım, İzmir'de boş boş vakit geçmiyor, biraz aksiyon lazım .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satan sattı zaten abim :rakir::rakir:
Yok beya. İnşaat sezonu kapandı, bağ bahçe işleri de bitti, emekli adamım, İzmir'de boş boş vakit geçmiyor, biraz aksiyon lazım .
abi sana corolla lazım.hani şu dünyanın en az arıza çıkaran arabası varya eski kasa
Sen bir de eski kasa Honda fiyatlarını görsen aklın şaşar. Sanki her Honda alan aracına illaki modifiye yapıp pistlere çıkacak :sopa:
adamlar resmen ürettikleri mala ömür biçiyorlar üretirken.tebrik etmek lazım aslında yetenek bilgi ve beceri ister 100.000 km yi gören araba başlıyor bozulmaya... 10 yılı doldurduysa zaten ayvayı yedin yenisini satalım mantığı... onlarda haklı bozulmayanı yapsalar yenisini satamazlar...
aküler bile artık maksimum 3 yıl gider oldu... eskiden ben akü arızası yaşadığımızı hatırlamıyorum bizim ticari araçlarda... kapının önünde eskiden kamyonetlerde müzik dinlerdik saatlerce hiç akü aldığımızı hatırlamam. şimdi hergün çalışan kamyonetlere 2 yılda bir akü alıyoruz....
alırken turşu alıyorsunuz sonra kurtuldum
sor bakalım hüseyin abiye 2.0 t vectra var. sat desen istediği rakamın altında veriyormu. @HK