Sport direksiyon simidi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dronay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dronay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar edition arabam var opel hp. Buna dikişli deri direksiyon simidi sanırm sporttaki almak istiyorum. Çıkma yada sıfır hangisi uygun olursa. Nerden bulabilirim. Formda satan var mı? Kayserideyim bu arada :)

Ynt: Sport direksiyon simidi

dronay link' Alıntı:
Arkadaşlar edition arabam var opel hp. Buna dikişli deri direksiyon simidi sanırm sporttaki almak istiyorum. Çıkma yada sıfır hangisi uygun olursa. Nerden bulabilirim. Formda satan var mı? Kayserideyim bu arada :)
Bir Ankara ziyaretinde çıkmacılardan temin edebilirsiniz hocam. Şimdiden hayırlı olsun :)

tomreader2010 link' Alıntı:
hocam ankaradan nereden bulabilirim acaba
Şaşmazda bulmanız muhtemel çıkma parça satanlardan veya sahibinden sitesine bir göz atın opel çıkma parça satan yerleri arayıp aradığınız direksiyon simidinin olup olmadığını sorabilirsiniz

Yıldız sanayide güven opel çıkma parçacısı var, ellerinde çok sayıda deri direksiyon mevcut.

aynı konuyu ben de kovalıyorum ama bulamadığımdan kaplatmayı düşündüm , bi kaç döşemeciye danıştım edition direksiyonu sport direksiyona benzetebilceklerini söylediler . işçiliği güzel olan bi yer arıyorum ben de

gio- link' Alıntı:
aynı konuyu ben de kovalıyorum ama bulamadığımdan kaplatmayı düşündüm , bi kaç döşemeciye danıştım edition direksiyonu sport direksiyona benzetebilceklerini söylediler . işçiliği güzel olan bi yer arıyorum ben de
bence de en iyi bulacağım çıkma direksiyon benimkinde kötü olur sanırım en mantıklısı deri kaplatmak libya caddesinde diğer arkadaşların paylaştığı yer var ora aklıma yattı

huseyin0667 link' Alıntı:
Yıldız sanayide güven opel çıkma parçacısı var, ellerinde çok sayıda deri direksiyon mevcut.

Aynen. Yıldız Sanayi Sitesinde var :)

Geri