Sport direksiyon simidi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dronay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sport direksiyon simidi

Merhaba

Bende edition direksiyonumu sport ile değiştirmek istiyorum. Bugün iş için ikitelli ye gitmiştim yarım saat vaktim vardı, direksiyon sordum, bir yerde aşağıda resmi bulunan için 300₺ fiyat istediler, başka bir yerde çok daha kötüsü için 450₺ istediler.

Aşağıdaki direksiyonun göründüğü üzere airbag ve göbek kapağı yok, bu normalmidir, değişim sırasında kendi direksiyonumun parçalarını kullanabilirmiyiZ.

Son olarak aşağıdaki direksiyonda çizik yok biraz tozlu, fiyat nasıl benim düşüncem 200₺ gibi bir rakama almak :)

[img=450x600]http://i.hizliresim.com/kYNagJ.jpg[/img]

Abi ankara güven otoda çok miktarda direksiyon mevcut. Hatasız olanlara 250 istiyorlar. Üzerinde tuşta vardı ordakilerin. airbag ve kapağı takılabiliyor.

huseyin0667 link' Alıntı:
Abi ankara güven otoda çok miktarda direksiyon mevcut. Hatasız olanlara 250 istiyorlar. ֜zerinde tuşta vardı ordakilerin. airbag ve kapağı takılabiliyor.

Sağol Hüseyin, benim araç ta servo direksiyon sanırım direksiyon Hidrolik girişi yok, uyumla ilgili sorun yoksa bu konuya yoğunlaşabilirim. Hatta eğer uyarsa hız sabitleyici tuşları içinde aklımda farklı fikirler var  ;)

Edit Güven oto da 250₺ olan direksiyonlar sanırım makyajlı değildir :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Sağol Hüseyin, benim araç ta servo direksiyon sanırım direksiyon Hidrolik girişi yok, uyumla ilgili sorun yoksa bu konuya yoğunlaşabilirim. Hatta eğer uyarsa hız sabitleyici tuşları içinde aklımda farklı fikirler var  ;)

Edit Güven oto da 250₺ olan direksiyonlar sanırım makyajlı değildir :)

2012 benzinli edition modellerinde elektrik destekli mi hocam direksiyon motoru.. bizim 2013 benzinli edition modelleri sadece hidrolik sanırım

Sport dıreksıyonu sormustum 600 tl ıdı fıatı

wave61 link' Alıntı:
2012 benzinli edition modellerinde elektrik destekli mi hocam direksiyon motoru.. bizim 2013 benzinli edition modelleri sadece hidrolik sanırım

Benim aracım makyajsız daha önce başka konuda mevzusu geçmişti, Sizin araçta kaputun içinde sağ üst köşede direksiyon hidroliği kabı var ama bizde yok. Bulabilirsem konu linkini paylaşırım

Edit linkteki resimlerde Hidrolik ve servo direksiyonunlu araçların kaput içi resmi bulunuyor

Arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara 3 sorum olacak birincisi güven oto da çok direksiyon olduğunu söylemişsiniz bu güven oto nerede oluyor?. 2. sorum diyelim ki temiz bir direksiyon buldum aldım bunu nerede taktırmalıyım? 3.sorum söküp takmada ve garantide bir sıkıntı olur mu serviste mi taktırmamız gerekiyor ve bunun maliyeti ne kadar olabilir?

Bende opc direksiyon almayı düşünüyorum. Türkiyede  zor bulunur heralde yurtdışı sitelere bakacağım, deri direksiyon çek değiştiriyor aracı. Etin araca değdiği tek yer rasta_occasion

Arkadaşlar 1.sorumun cevabı yukarıda yazıyormuş :) diğerleri için yardım istiyorum :)

dali83 link' Alıntı:
Arkadaşlar tecrübeli arkadaşlara 3 sorum olacak birincisi güven oto da çok direksiyon olduğunu söylemişsiniz bu güven oto nerede oluyor?. 2. sorum diyelim ki temiz bir direksiyon buldum aldım bunu nerede taktırmalıyım? 3.sorum söküp takmada ve garantide bir sıkıntı olur mu serviste mi taktırmamız gerekiyor ve bunun maliyeti ne kadar olabilir?
Yıldız sanayi sitesi 2. Blok sonunda. Montaj basit, bu işlerden anlıyan herhangi bir tamirci özel servis, elektirikçi vs takabilir. Garanti konusunda direksiyon işe ilgili şeyler garanti dışı kalabilir ama herhangi bir sorun olduğunda garanti için servise gideceğiniz zaman orjinal direksiyonu takıp giderseniz bişey anlıyamazlar. Montajın pek maliyetli olacağını düşünmüyorum. 20 tl falan alırlar heralde.

Geri