sport tuşu,anti patinaj

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
abiler arkadaşlar astra h sedan easytronic şanzımanın sport tuşunun yararı ne farkı nedir?bide anti patinajı kapatımormuyuz vectra b deki gibi

sport tusuna bastiginda, bir ust vitese gecmek icin devir saatini limitore kadar dayatir, bu da tabi guc demektir.

sport tuşu aracın karakterini tamamen değiştiriyor adaptif süspansiyonlar , direksiyon , gaz pedalı , şanzımana hükmediyor kısaca araç sportifleşiyor anti patinajı kapatmak için sport tuşuna 10 sn kadar basılı tutun ve esp off yazana kadar bekleyin esp devre dışı kaldığında asrde devre dışı kalıyor çünkü esp ve asr senkronize çalışır

sport tuşu aracın karakterini tamamen değiştiriyor adaptif süspansiyonlar , direksiyon , gaz pedalı , şanzımana hükmediyor kısaca araç sportifleşiyor anti patinajı kapatmak için sport tuşuna 10 sn kadar basılı tutun ve esp off yazana kadar bekleyin esp devre dışı kaldığında asrde devre dışı kalıyor çünkü esp ve asr senkronize çalışır
bunu nsl yapmamız lzm araç çalışırken mi?anhahtardan öküyü açıp aracı çalıştırmadan önce mi yapmalıyız

ben esp yi kapatmak için çok uğraştım fakat olmuyo
katalog da anlatılanı aynen yapıyorum ama kapanmıyo hatta sport mod devredeyken aracın arkasını koparmayı denedim esp hemen devreye girdi varsa kapamayı bilen açıklarsa sevinirim bende :)

bende 2001 vectra 1.6 elegance otm. var ondada varmı bu sistemler acaba

bakın araç rolantide çalışırken sport tuşuna 10 sn kadar sabırla basılı tutun ibrelerin altındaki kilometre göstergesinde esp off yazana kadar işte bu kadar

hımm yanlız sizinkiler yeni model belki fabrika bir önlem almış olabilir arkadaşımın astra 2.0 turbosu var 2005 model onda kapanıyor sizdede kapanması lazım aslında

bi çaresi yokmu ya:(

Geri