sport tuşu,anti patinaj

evet arkadaslar bende 2006 zafira var aynen yükselin dedigi gibi spor tusuns 10 saniye kadar basili tutunca esp devreden cikiyor..

ben öğrenirsem yazıcam mutlaka ama vardır elbet
valla öğrenirsen çok iyi olur teşekkür ederim,yarı otomatik şanzımanın zevkini yaşıyalım sardırarak

yeni model araçlarda yazılımlarda değişikliğe gidilebiliyor sorunun bunda kaynaklanabilir..tech 2 yle kapattırabilirsin serviste ama tavsiye etmem..esp çok önemli bir özellik

ids plus farkli easytroniklerdeki spor tusu farkli...

acaba ne zman dank etcek bin defa soyledim.

kardesim sendeki spor tusu dewiri sonuna getirmek icin baska biseye yaramio

bak arkadaşm sende şunu anlamıyorsun easytronic şanzımanın yanında espplus standarttır
farklı falan değil 2005ten beridir tüm easytronic opsiyonunu alan müşterilere espplus standart sunuldu.

bak arkadaşm sende şunu anlamıyorsun easytronic şanzımanın yanında idsplus standarttır
farklı falan değil 2005ten beridir tüm easytronic opsiyonunu alan müşterilere ıdsplus standart sunuldu.

yüksel kardeş bende manuel vites var spor tuşu ve ids plus yok zannedersem peki ben nasıl kapatacam esp yi.:(

şimdi bi karışıklığı düzeltelim benimde bi an kafam karıştı allak bullak oldu :D neyse şimdi idsplus eğer opsiyon olarak alınmadıysa interaktif sürüş sistemine + ya sahip olmuyorsunuz ama espplus easytroniclerin yanında standart espplusta tıpkı ids gibi çalışıyor ama adaptif süspansiyonlara sahip olmuyorsunuz ama gaz pedalı tepkileriniz artıyor , şanzımanın yağ basıncı arttırılarak daha hızlı tepkiler veriyor ve sport moddayken şanzıman daha sert ve daha hızlı vites geçişleri sunuyor , tam tur devir çeviriyor kısaca sportifleşiyor ama IDSPlus daha fazla seçenek sunuyor bu arada IDS tüm astralarda standart ama Plusta ekstralar çok fazla

yüksel kardeş bende manuel vites var spor tuşu ve ids plus yok zannedersem peki ben nasıl kapatacam esp yi.:(
bakıcaz abi bi yolu mutlaka vardır ama kapanmıyorsa ki büyük ihtimalle devredışı bırakmak mümkün değil

ids cosmolarda wardi . ids plus istersen aliodun.. ids plus alirsan zati jantta farkli oluo :)
easytroniklerde ids olabilir ama plus yok :( olsa jantta farkli oluo zati :)
bi ara herseyi degistirmislerdi cosmolarda bile xenon yoktu.. ii ce karisti...

Geri