Sportive`den OPC`ye geçiş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
paylasim icin tesekkürler hepsi iyi güzel olmusda bose saund sytem beni bitidi ne harika yapmis be, öyle bir uygulamayi yapabilecek birini bulsam ama yokki sormadigim yer kalmadi ......

siemens NCDR 1100 den sonra benide en vurucu nokta Bose system oldu acaba bu navigasyon systemimin orjinal bir ekipmanı mı bose system

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş yapan adamın emeğine sağlık.

helal olsun adama, mukemmel olmus, ne yaptiysa itinayla, tertemiz, piril piril ve ozenerek yapmis. degil Istanbul'da, Turkiye'de bu kadar temiz is cikartacak adam ya yoktur yada bi elin parmaklarini gecmez..Su yabancilarin bu kadar temiz calismalarina hayranim dogrusu. Sokaklari bile piril piril, araba kadar temiz. E tabi imkan var, kural var, yasa var.
Paylasim icin cok tesekkurler.
Ayni titizlikte ve ozentiyle birde motor ve yuruyen aksam modifiyesi yapsaymis, tadindan yenmezmis..OPC halt edermis kanimca yaninda :D

yok abi bose saund sytem yapan biryer yok.......

yok abi bose saund sytem yapan biryer yok.......

ne biliyim abi navigasyon ekranının sağında solunda Bose yazıyo belki NCDR 1100 le opel araçlara takılan bi sistemdir diye düşümdüm bu adamında arabasına taktığı belki başka bi araçtan çıkma falandır

Helal olsun bu işi yapan arkadaşa.aracı komple söküp yeni baştan yapmış.Kendimi onun yerine koydumda ben olsam kıyamazdım arabamın her tarafını sökmeye,her ne kadar sonunda muhteşem bir iş çıksada.

Bu adamın yaptığı işlemleri Türkiyede bir ustanın yapabileceğini sanmıyorum...Olsa zaten köşe olur...Bizim ustalar bişi olmas abi , zaten öyleydi , anca bu kadar oluyo vs.. mantığıyla gittiklerinden bu iş Türkiye'de yaşş....

adam hırs yapmıs heralde :) bu kadar ugrasıcagına alırmıs aynısından :)

helal olsun walla nedir ki opel aşkı war herhaldee adamın içindeee

işte astra g budur..

Geri