Ynt: Stabili Trak
Opel'in bu işlemi yaparken nasıl bir politika izlediğini merak ediyorum.Sizin aracınızı aldığınız fiyata mı geri aldılar, yoksa o günkü sıfır değerine mi yoksa o günkü ikinci el değerine mi saydılar?
Ofriyos link' Alıntı:Teşekkürler,
1 kaç önce Antalya da şiddetli yağmur yağdığında aracın motoruna su kaçmıştı. Bu sebepten motorda epey bi parça değişmek zorunda kalmıştı. Araba yapıldıktan sonra motor tabiri caizse dikiş tutmadı. Zaten 1.6 115 HP olduğundan performans sorunu da yaşıyordum. En son bu arızayı da yapınca 1.4 Turboyla değiştirdim.
Arıza lambası yandıktan sonra aracın harareti yükselip fan açmaya da başladı. Anladığım kadarıyla motor devirdaim yapmıyordu. Serviste manifolttan çıkan hortumun yırtıldığını oradan hava kaçırdığını söylediler. Sonra da manifoltun değişmesi gerektiğini söylediler. Tüm bunlar garantiden yapılacaktı ancak yukarıda bahsettiğim sebeplerden sonra araçtan soğumuştum zaten. Yol yakınken 1.6 115 HP Enjoy Plus Active Selecti verip 1.4 140 HP Turbo Cosmo Active Select le değiştirdim.
1 yaşında 10.000 km de araç için biraz pahalı bir takas oldu ama temiz oldu
Opel'in bu işlemi yaparken nasıl bir politika izlediğini merak ediyorum.Sizin aracınızı aldığınız fiyata mı geri aldılar, yoksa o günkü sıfır değerine mi yoksa o günkü ikinci el değerine mi saydılar?