Start butonu yaptıran var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

sozberk

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Vectra B'ye uygulamışlar nette videolarını da gördüm çok güzel bir şey. Aceba Astra G'ye de yapılabilir mi Start butonu. Gerçi vectra B de konsol düğme dolu birini ayarlarsın da Astra g de biraz zor olur gibi geldi bana.

Yapılır samiciğim niye yapılmasın.
Modifiye ye mi merak saldın: )
Evet astra G lerde buton sıkıntısı var. Dörtlü flaşöre mi baglasak acaba hem kimse çakmaz ordan çalışacağını:)

25tamme.jpg

Pin 87 - Thick black wire on Ignition switch Pin 15 (12v all the time, with key in position 2. Does not drop out when cranking)
Pin 30 - Thick black/red wire on Ignition switch Pin 50 (12v to starter when cranking)
Pin 85 - Ground
Pin 86 - To push button
2nd red wire on push button - Same ignition feed as used for Pin 87 of relay
Black wire on push button - Ground

03032009809.jpg

03032009811.jpg

03032009804.jpg

anahtar komple mi iptal olacak.peki direksiyonun kitlenmesi söz konusu olur mu.bunu nasıl önleriz.güzel proje olur valla :)

anahttar iptal olmuyor sadece kontağı elektirik durumuna çevirdikten sonra tuşa basıyorsun

ohov guzel guzel

1998 yılında doğan a yapmıştık :))

kontak işi biraz bozuyor. anahtarı taktıktan sonra zaten çok da bişey kalmıyor.. kontağı direksiyon yanından konsola almak lazım.. o zaman belki biraz daha orjinale yakın olur.

kontak işi biraz bozuyor. anahtarı taktıktan sonra zaten çok da bişey kalmıyor.. kontağı direksiyon yanından konsola almak lazım.. o zaman belki biraz daha orjinale yakın olur.

+1905 Bende hep aynı şeyi söylüyorum. anahtarı çıkar, tak, çevir! eee ne kaldı biraz daha çeviriver. bu konuda renault çok başarılı bence.

Opelin de o şekilde anahtarı var.
Anahtar ucu yok anahtarı konsoldaki yuvaya yerleştiriyorsunuz.

8cd2_1.JPG

Son düzenleme:
Opelin de o şekilde anahtarı var.
Anahtar ucu yok anahtarı konsoldaki yuvaya yerleştiriyorsunuz.

8cd2_1.JPG

İlk defa görüyorum. Çok şaşırdım. Paylaşım için teşekkürler. Yeni kasa passatlardaki gibi. Peki bu Türkiye'de var mı? Varsa hangi opsiyonun içinde?

Geri