Start butonu yaptıran var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim video baya meşhur oldu ya:D:D

evet artık bu sistem baya yaygın..mercedeslerdede bu sistem var..

aslında sandığınız kadar kullanışsız bir sistem değil arkdaşlar..

düşünün aracınıza biniyorsunuz. kontağı takıp II konumuna getiriyorsunuz. II konumuna getirince uyarı ışıklarını bekliyorsunuz. beklerken emniyet kemerinizi bağlıyorsunuz ve start butonuna basıyorsunuz.

normal durumda kontağı II konumuna getirip eliniz kontakta uyarı ışıklarının sönmesini beklemek daha mantıksız geliyor bana...

opsiyonlar listesinde akıllı anahtar opsiyonunu yıllardır var

mercedes e serisindede, megane 2 de de var. ama hepsi gözümde beş para etmez. bazı araçlarda vardı ama şimdi hangileri hatırlamıyorum, akıllı anahtar dediğin araca yaklaştın mı kapıları açıcak, içine binince anahtar cebindeyken bile aracı çalıştırmana izin vercek, basacaksın start a çalışçak. kısacası anahtar cebinden çıkmıycak. akıllı olan budur. ne o öyle, alıp takıyon biyere sonra çalıştırıyon. ne farkı kaldı normal anahtardan

mercedes e serisindede, megane 2 de de var. ama hepsi gözümde beş para etmez. bazı araçlarda vardı ama şimdi hangileri hatırlamıyorum, akıllı anahtar dediğin araca yaklaştın mı kapıları açıcak, içine binince anahtar cebindeyken bile aracı çalıştırmana izin vercek, basacaksın start a çalışçak. kısacası anahtar cebinden çıkmıycak. akıllı olan budur. ne o öyle, alıp takıyon biyere sonra çalıştırıyon. ne farkı kaldı normal anahtardan

bu şekilde çalışan bir çok marka var zaten, anahtarın aracın içinde olması yeterli,

eski austin kamyonlar vardı dugmelı as600 eskiler kontagı basmak ııcın cekme kolu vardı eskiden dusunmuşler şimdi moda oldu start butonu
anahtari takıcan 2 konumuna alıcan start basıcan cok anlamsız bana göre bence modıfıyede sınır yok işte :D

merso s320 ve ustu 2008 kasasında bıle bu ozellıklerın hepsı var..

fiyat=200bin euro:D :D

güvenlikten ödün verecekseniz o da yapılır. arabanın kapıları açıldığı andan itibaren kontağı 2 konumuna getirecek bir devre ile. ama ne kadar mantıklı olur orasını tartışırım. tabi bunu yapmak için arabanın immo çipini de iptal etmek lazım. anahtarı yuvaya sokmanın mantığı da immobilizer çipini kontaktaki okuyucuya yakınlaştırmak.

Geri