şu vectra kasayı kaldırmıyor muhabbetini bi aydınlatalım

ugurdalkiran

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
forumda bayağı bir yazı var bununla ilgili bi açıklık getirelim

şimdi vectra b kasalarda 1.6 motar o kasayı çekmiyor kaldıramıyor vs gibi görüşler var ben bugun denk geldim arkadaşımın aracı 2.0 cd 97 model 1380 kg ağırlığı var bizim 1.6 vectraların ağırlıkları ise 1180 ve 1210 kg

sizin araçlarınız kaç kg ?

Son düzenleme:
lpg +ben 1500 kg yaklaşık :) c kasa 100 bg çekmez tabiki :D

kasa ağırlığı, motor gücü gibi parametrelere göre değerlendirmemek lazım. Opel arabası cidden çok hantal bir araba. hangi ağırlık-motor gücü kombinasyonu olursa olsun bu durum değişmiyor. istersen 1000 beygir motor tak, ağırlığı 500 kiloya düşür, opel amblemini takınca o araba gitmiyor. Konfor dersen hiç arama opel amblemi varsa o arabada.

kasa ağırlığı, motor gücü gibi parametrelere göre değerlendirmemek lazım. Opel arabası cidden çok hantal bir araba. hangi ağırlık-motor gücü kombinasyonu olursa olsun bu durum değişmiyor. istersen 1000 beygir motor tak, ağırlığı 500 kiloya düşür, opel amblemini takınca o araba gitmiyor. Konfor dersen hiç arama opel amblemi varsa o arabada.

arkadaşlar böyle provakatörlere tabiki cevap vermiycez dimi.. bizim opelim.net olarak farkımız budur!.. Lütfen konuyu dağıtmadan ilk mesaja cevap verelim araç ağırlıkları farkediyormu bunu sormuş arkadaşımız!..

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

gel bin sen benim arabaya konfor var mı yok mu görürüsün :hıh:

akg kardeşim sen bi 2000 cdx ne gidio bide 520 ne gidio bakda o hantal opelin ne olduğunu anla

Geri