şu vectra kasayı kaldırmıyor muhabbetini bi aydınlatalım

sen gel bir bin bakalım benim CD ye.98 model içinde yeni kokusu duruyo.orjinal parçaları eskimek bilmiyor.binen modelini soruyo şaşırıp kalıyor.performansına diyecek söz yok çok seviyorum.bence ya sizin arabanızında var bi sorun ya da opeli kötülemek için yapılan yorumlardan biri

al bendende o kadar valla bu araçlar hakkında bilgisi olmayanlar benim elegance ye binince sıfırmı aldın diyor 2001 model tüm faturaları duruyo adam 10bin kmde bir yetkili serviste bakımlarını yaptırmış aynen içi sıfır gibi tek çizik dahi yok eeee sen al bakımsız hor kullanılan arabayı buna mercedes bmw ne yapsın bakımsız olduktan sonra :D

Casus olabilirmi acaba. :D:D:D:D

konuyu dağıtmayalım arkadaşlar lütfen şimdi 2.0 olanlar 1350 kg civarında 1.6 olanlar ise 1180-1210 kb aralığında yani 150 kg fark var bu çekişi kaldırmayı etkilemezmi yani

Bende de Vectra yok ama benim araç 1505 kg 1.6 115 hp ben gayet memnunum. Çok kötü bir performans sergilemiyor. biraz da motoru düzgün bir şekilde açtık mı işlem tamamdır diyebiliriz. Ama şu bir gerçek kg performansa etki eder. Etmeseydi F1 araçlarında yakıt miktarı önemsiz olur ve araçta ne kadar yakıt olursa olsun aynı hızlanmayı ve süratı korurudu.

bende 2004 1.6 16v astra g otomatık vıtes ve 1996 1.6 16v vectra b var vectra b alt devırlerde klıma acıkken canımı sıkıyor hele bı 3. vıtesı var bıtıremıyorum bı turlu:) sehır ıcınde 2. vıteste dusuk devırlıyken sıkıntı yapıyor ama yuksek devırlı kullanınca bı sıkıntı yok hatta 2000 motoru aratmıyor dıyebılırım
astra g ye gelınce çok daha sıkıntısız bı surusu var uzun lafın kısası bence 1.6 motor vectra b ye olmamıs şöyle olmamıs sanzuman uzun gelıyor bu motor ve bu kasaya

kasa ağırlığı, motor gücü gibi parametrelere göre değerlendirmemek lazım. Opel arabası cidden çok hantal bir araba. hangi ağırlık-motor gücü kombinasyonu olursa olsun bu durum değişmiyor. istersen 1000 beygir motor tak, ağırlığı 500 kiloya düşür, opel amblemini takınca o araba gitmiyor. Konfor dersen hiç arama opel amblemi varsa o arabada.

:kop: :kop: :kop: :kop:

ne amblemi koyalım ??? onu da söyle de uçuralım şu arabayı. :kop: :kop:

bizimki vectra b 1.6 motor 1150 veya 1200 galiba...mantıken düşünüce bu kaldırmıyor lafını genelde işini yapmayı bilmeyen lpgciler söylüyor...1.6 ile 2.0 motor aynı ağırlıktamı ki lpg takınca 2.0 daha rahat çeksin...ayrıca 1.6 motor kasayı kaldırmasa opel niye üretip çok fazla satış yapsın bu araba da? niye 220 ibresi var ?

ayrıca 1.6 motor kasayı kaldırmasa opel niye üretip çok fazla satış yapsın bu araba da? niye 220 ibresi var ?

1.3 astra da cok satılıyor türkiyede fakat avrupada 1.3 motorlar türkiyede satılan 1.0 corsa lar kadar az.. Bu ülkede vergi , yakıt fiyatları vb. seyler bazı şeylerin önüne geciyor..bu değerlendirme pek objektif olamaz bence..
ayrıca bizim ibrede 240 :)

ben her zaman söylerim bi arabanın ne kadar sürat yaptığı önemli değildir.. o süratlere ne kadar sürede çıktığı önemlidir...

Dobra dobra

Şimdi 1.6 Vectra iyi gidiyor demek için fazla iyimser olmak lazım. ama 2.0 Vectra zıpkın gibi çok güzel devirleniyor. Eğriye eğri doğruya doğru

Geri