ağırlık biraz da sürüşle ilgili yüklenmezsen mesele yok die düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kasa ağırlığı, motor gücü gibi parametrelere göre değerlendirmemek lazım. Opel arabası cidden çok hantal bir araba. hangi ağırlık-motor gücü kombinasyonu olursa olsun bu durum değişmiyor. istersen 1000 beygir motor tak, ağırlığı 500 kiloya düşür, opel amblemini takınca o araba gitmiyor. Konfor dersen hiç arama opel amblemi varsa o arabada.
sen gel bir bin bakalım benim CD ye.98 model içinde yeni kokusu duruyo.orjinal parçaları eskimek bilmiyor.binen modelini soruyo şaşırıp kalıyor.performansına diyecek söz yok çok seviyorum.bence ya sizin arabanızında var bi sorun ya da opeli kötülemek için yapılan yorumlardan birikasa ağırlığı, motor gücü gibi parametrelere göre değerlendirmemek lazım. Opel arabası cidden çok hantal bir araba. hangi ağırlık-motor gücü kombinasyonu olursa olsun bu durum değişmiyor. istersen 1000 beygir motor tak, ağırlığı 500 kiloya düşür, opel amblemini takınca o araba gitmiyor. Konfor dersen hiç arama opel amblemi varsa o arabada.