şu vectra kasayı kaldırmıyor muhabbetini bi aydınlatalım

1210 kg. vectra b 1.6 aslında bu değerler fazla değil bana göre, birçok araba bu ağırlıklara yakın zaten.

kasa ağırlığı, motor gücü gibi parametrelere göre değerlendirmemek lazım. Opel arabası cidden çok hantal bir araba. hangi ağırlık-motor gücü kombinasyonu olursa olsun bu durum değişmiyor. istersen 1000 beygir motor tak, ağırlığı 500 kiloya düşür, opel amblemini takınca o araba gitmiyor. Konfor dersen hiç arama opel amblemi varsa o arabada.

sen çok biliyosun sanırım? bi astra gsi'ı, vectra gt'yi, calibra'yı piyasada kovalayan kaç araba var söyler misin? opel hakında atıp tutuyosun madem bu sitede ne işin var?

araç ağırlığı tabiki farkeder. sfi motorlu vectra gt'nin 0-100'ü 8,5 saniye.. sfi motorlu astra gsi'ın 0-100'ü 8 saniye... fabrika verileri... bu yarım saniye fark ağırlıktan farkediyo...

2.0 vectra CD 136 bg 1350 kg 1.vites hantal evet ama 6500 den sonra 2 vites başlıooo ondan sonra hayat bitio:) anlatılmazz yaşanırrr

vectra b'nin tek dezavantajı şanzımanının uzun olması ve ağırlığı...

arkadaşlar konuyu dağıtmadan devam edelim gerekli uyarılar yapılmıştır...

benim vectra'm yok ama 1248cc ve 1255kg bir astram var. Biraz tır misali.. kaptırana kadar biraz hantal ama kaptırınca tork farkı ortaya cıkıyor :)

Son düzenleme:
kasa ağırlığı, motor gücü gibi parametrelere göre değerlendirmemek lazım. Opel arabası cidden çok hantal bir araba. hangi ağırlık-motor gücü kombinasyonu olursa olsun bu durum değişmiyor. istersen 1000 beygir motor tak, ağırlığı 500 kiloya düşür, opel amblemini takınca o araba gitmiyor. Konfor dersen hiç arama opel amblemi varsa o arabada.
sen gel bir bin bakalım benim CD ye.98 model içinde yeni kokusu duruyo.orjinal parçaları eskimek bilmiyor.binen modelini soruyo şaşırıp kalıyor.performansına diyecek söz yok çok seviyorum.bence ya sizin arabanızında var bi sorun ya da opeli kötülemek için yapılan yorumlardan biri

Geri