Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaslar ben arabama alarm disinda hic bisey yapmadim hepsi orjinaldir aslinda yanlis anket olmus modifiyeli astra h diye olsaydi daha dogru olurdu (alarmi da taktirma sebebim diyer arabamla eski oturdugum yere ankara ayvali ya iki sene önce geldigimde camlari indirmislerdi gecen yaz geldigimde ostimde alarm taktirdim sükür bir olay olmadi)
tum yorumlariniz icin tesekurler arkadslar. yorumlarin hepsini tek tek okuyorum. herkes de fikrini paylaşmiş tesekurler..
siyah film cekmek istemedim stoplara gri arabaya siyah stop olmuyor cunku cok cirgin oluyor
tum yorumlariniz icin tesekurler arkadslar. yorumlarin hepsini tek tek okuyorum. herkes de fikrini paylaşmiş tesekurler..
siyah film cekmek istemedim stoplara gri arabaya siyah stop olmuyor cunku cok cirgin oluyor
Oyumu CEY'den yana kullandım...
Abartıya kaçmadan soft modifiye olmuş araç... Eksikleri var ama yine de; 2.0 TURBO 200 HP
Üstüne daha ne denilebilir ki... =)
Tüm arkadaşlara başarılar... Erdinç, sen ERD ile girmelisin anket açılırsa