ŞUBAT 2010 - Ayın Otomobili Anketi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ŞUBAT Ayı Otomobili...

• Kullanılan toplam oy
    125
  • Anket kapatılmış .
ankete dahil olan arkadaşlar başta olmak üzere tüm kullanıcılar için bilgilendirmedir,

- ankete katılacak fotoğraf sayısı katılımcı başına maksimum 7 adettir,

- katılımcılardan herhangi biri 5 adet fotoğraf göndermiş ise, tüm katılımcılar yarışmaya 5 adet fotoğraf ile dahil edilir

- katılımcılardan herhangi biri 5den az adet fotoğraf göndermiş ise, eksik fotoğraf ile yarışmaya dahil edilir, diğer katılımcıların yarışmaya 5 adet fotoğraf ile dahil edilmesi kuralı değişmez,

- anket açıldıktan sonra, katılımcıların göndermiş olduğu fotoğraflar değiştirilemez

- anket açıldıktan sonra, katılımcılar tarafından konuya başka fotoğraf eklemesi yapılamaz

- anket açıldıktan sonra, oylamaya katılan üyeler tarafından konuya başka fotoğraf eklemesi yapılamaz

bilgilerinize,
Opelim.NeT Yönetim

silelim hemen 1 tane koymustum ben pardon

ankete dahil olan arkadaşlar başta olmak üzere tüm kullanıcılar için bilgilendirmedir,

- ankete katılacak fotoğraf sayısı katılımcı başına maksimum 7 adettir,

- katılımcılardan herhangi biri 5 adet fotoğraf göndermiş ise, tüm katılımcılar yarışmaya 5 adet fotoğraf ile dahil edilir

- katılımcılardan herhangi biri 5den az adet fotoğraf göndermiş ise, eksik fotoğraf ile yarışmaya dahil edilir, diğer katılımcıların yarışmaya 5 adet fotoğraf ile dahil edilmesi kuralı değişmez,

- anket açıldıktan sonra, katılımcıların göndermiş olduğu fotoğraflar değiştirilemez

- anket açıldıktan sonra, katılımcılar tarafından konuya başka fotoğraf eklemesi yapılamaz

- anket açıldıktan sonra, oylamaya katılan üyeler tarafından konuya başka fotoğraf eklemesi yapılamaz

bilgilerinize,
Opelim.NeT Yönetim
Ömrüm bitmeden bunu gördüm ya çok çok çok teşekkürler Umut... =)

silelim hemen 1 tane koymustum ben pardon
Kendine yakışanı yap derhal! =)

yaptimm

Tabiki JJ :P

tesekkurlerrr :)

3. araba katılmasındakı amac nedır ? arbaa zten fabrıka cıkıs normal degıl mı ? cok ozur dılerım katılım sartları nedır bılmıyorum sadece merak ettım

corsaların ne zamn olcak o zamn bende katılmak ıstıyorum da:) derı koltugumuzda var :P

Geri