Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls

O kadar güneş almaması lazım sunroof'un  ,ben filmsiz kullanıyorum ve şımdıye kadar hiç güneş rahatsız etmedi.

Karanlik mi :-( biz yani sunroof u olmayanlar zifiri karanlikta mi yol aliyoruz :-)

Sunroof um olsaydı hic güneşi dert etmezdim ben olsam :-) ama film işe yarar :-)

adRe J link' Alıntı:
Karanlik mi :-( biz yani sunroof u olmayanlar zifiri karanlikta mi yol aliyoruz :-)

Sunroof um olsaydı hic güneşi dert etmezdim ben olsam :-) ama film işe yarar :-)

Ben de. İlk arabam rover 216 coupe'da çift sunroof vardı kıymetini bilemedim :))

Benim aractada film var. gayet memnunum.

Bence sizde film yaptirin. Bildigim baska careside yok zaten

mucahitduran link' Alıntı:
Ben de. İlk arabam rover 216 coupe'da çift sunroof vardı kıymetini bilemedim :))
Henüz sunroof un tadina bakmak nasip olmadi bazen düşünüyorum tofascilar gibi kestirsemmi tavani diye :-) ama ben şahsen afl ye bile tercih ederdim sunroof u :-) eskiden dönen far mi varmış :-)

adRe J link' Alıntı:
Henüz sunroof un tadina bakmak nasip olmadi bazen düşünüyorum tofascilar gibi kestirsemmi tavani diye :-) ama ben şahsen afl ye bile tercih ederdim sunroof u :-) eskiden dönen far mi varmış :-)

Valla AFL + Sunroof'um olsa çok sevdiğim arabamı daha nasıl sevebilirdim bilemiyorum :)) heralde arabada falan uyurdum :))

mucahitduran link' Alıntı:
Valla AFL + Sunroof'um olsa çok sevdiğim arabamı daha nasıl sevebilirdim bilemiyorum :)) heralde arabada falan uyurdum :))
Gel satalim ikisinide en fulunden bi insignia alalim her bi halt olsun içinde :-)

10.000 km sen kullan 10.000 km ben kullanayim kardesim :-)

Buda demek oluyoki 8 ay sende dursun bi 4 sene bende dursun :-)

Sirf sunroof icin aldim bu araci desem yeridir. Uzun zaman bekledim stil paket ve multimedia olsun diye. Arac ilana cikti 2 saat sonra kalkdirttim ilani.

Araci cok degistiriyor. Hele gece yolculuklarinda tavandan yildizlari gorebilmek cok guzel.

Buyuk konusmayayim ama bir daha sunroofsuz arac almam herhalde.

Allah herkese gonlune gore versin tabi.

adRe J link' Alıntı:
Gel satalim ikisinide en fulunden bi insignia alalim her bi halt olsun içinde :-)

10.000 km sen kullan 10.000 km ben kullanayim kardesim :-)

Buda demek oluyoki 8 ay sende dursun bi 4 sene bende dursun :-)

Ben şahidim, kabul edilmiştir yarın bayiye gidelim  :D

zinarturgut link' Alıntı:
Sirf sunroof icin aldim bu araci desem yeridir. Uzun zaman bekledim stil paket ve multimedia olsun diye. Arac ilana cikti 2 saat sonra kalkdirttim ilani.

Araci cok degistiriyor. Hele gece yolculuklarinda tavandan yildizlari gorebilmek cok guzel.

Buyuk konusmayayim ama bir daha sunroofsuz arac almam herhalde.

Allah herkese gonlune gore versin tabi.
Panaromik giderdi bu araca aslinda niye standart sunroof koyduysalar tavan yapisindan mi acaba

Geri