Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls

adRe J link' Alıntı:
Gel satalim ikisinide en fulunden bi insignia alalim her bi halt olsun içinde :-)

10.000 km sen kullan 10.000 km ben kullanayim kardesim :-)

Buda demek oluyoki 8 ay sende dursun bi 4 sene bende dursun :-)

Hem her gün bende dursun hem de manyak gibi KM yapayım istiyorum ama aynı zamanda ortak olmak istiyorum :D Haftada bir gün veya ayda bir gün de olabilir, vereyim sana iç geçir, gezeme ve bana geri ver? :D

madmax50 link' Alıntı:
Ben şahidim, kabul edilmiştir yarın bayiye gidelim  :D

Mustafa düşünsene insignia'ya neler neler yaparız :D

mucahitduran link' Alıntı:
Hem her gün bende dursun hem de manyak gibi KM yapayım istiyorum ama aynı zamanda ortak olmak istiyorum :D Haftada bir gün veya ayda bir gün de olabilir, vereyim sana iç geçir, gezeme ve bana geri ver? :D

Mustafa düşünsene insignia'ya neler neler yaparız :D

162193_158787037514762_158786444181488_3066_2473_b.jpg

Bu arada yeni gördüm hayirli olsun organizator lukler :-)

mucahitduran link' Alıntı:
Sağol kardeşim :))
Konuyu o kadar dagittim ki bana rutbe dusurecekler konu acan arkadastan Özür dilerim :-) gidim yatiyim bari hadi hayirli geceler :-)

adRe J link' Alıntı:
Konuyu o kadar dagittim ki bana rutbe dusurecekler konu acan arkadastan Özür dilerim :-) gidim yatiyim bari hadi hayirli geceler :-)
Allah herkese bir sunroof nasip eylesin bana bile 3. araçta kısmet oldu. Bazen gerçekten opele kızıyorum komple cam tavanlı ceed ile öğle sıcağında yanmadık. küçük V li sunroof camı kafamı kızartı. Film deneyeceğim tşk ederim.

mustimx link' Alıntı:
Allah herkese bir sunroof nasip eylesin bana bile 3. araçta kısmet oldu. Bazen gerçekten opele kızıyorum komple cam tavanlı ceed ile öğle sıcağında yanmadık. küçük V li sunroof camı kafamı kızartı. Film deneyeceğim tşk ederim.
Aracım beyaz olsa hemde sunroof lu olsa kesinlikle tavan folyo kaplama yaptırırdım çok güzel yakışıyor filmli camlar ile süper bir görsel oluyor

Belki biraz apaçi işi gibi gelebilir ama sunroof lu araçlara tavan folyoda gayet şık duruyor :)

şimdiye kadar hiç sunroofsuz aracım olmadı :) şimdiye kadar güneşten hic sikayetci olmadım cünkü sunroofun tadına varan bir daha vazgecemiyor bağımlılık yapıyor meret :) büyük konuşmayayım ama sunroofsuz arac almam daha :)

Emrah64 link' Alıntı:
şimdiye kadar hiç sunroofsuz aracım olmadı :) şimdiye kadar güneşten hic sikayetci olmadım cünkü sunroofun tadına varan bir daha vazgecemiyor bağımlılık yapıyor meret :) büyük konuşmayayım ama sunroofsuz arac almam daha :)

Allah var, ben de sunrooflu almak istiyordum. Nasip olmadı :)) bir dahaki cosmonun cosmosu olur eğer opel alırsam :))

aracımda sunroof olsaydı da yeterki kapısı olmayaydı tavandan grip çıkardım : D fakirlik böyle bişey. Arkadaşımın auris de komple cam tavan panoramik ve g.t kadar araba bzmkinden ferah duruyor :(

Geri