Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sunroof tan fazla güneş geliyor yardım pls

MuratS link' Alıntı:
aracımda sunroof olsaydı da yeterki kapısı olmayaydı tavandan grip çıkardım : D fakirlik böyle bişey. Arkadaşımın auris de komple cam tavan panoramik ve g.t kadar araba bzmkinden ferah duruyor :(

Sedanlara SUV'lardakü gibi önde 1, arkada 1  çift sunroof olabilirdi :)

mucahitduran link' Alıntı:
Allah var, ben de sunrooflu almak istiyordum. Nasip olmadı :)) bir dahaki cosmonun cosmosu olur eğer opel alırsam :))
benimde niyetimde beyaz renk almak vardı sırf şu sonroof yüzünden siyah almak zorunda kaldım :)Allah herkezin gönlüne göre versin kardeşim ama sunroof aşkını,bir kere olsun bir daha ki aracında yaşamanı tavsiye ederim :)

Emrah64 link' Alıntı:
benimde niyetimde beyaz renk almak vardı sırf şu sonroof yüzünden siyah almak zorunda kaldım :)Allah herkezin gönlüne göre versin kardeşim ama sunroof aşkını,bir kere olsun bir daha ki aracında yaşamanı tavsiye ederim :)

2 önceki aracımda vardı. Rover 216 Coupe. Çift sunrooftu ve komple açılabiliyordu üst taraf :)) Yaa, kardeşiniz liseye giderken okulun en popüler adamıydı :) abarth egzos, tek kapı spor araba (rengi de tahiti maviydi)

6equmybe.jpg

Araç benim değil netten buldum ama aynısıydı :)

Senin aracın fotorafını bekliyoruz o zaman :)

mucahitduran link' Alıntı:
2 önceki aracımda vardı. Rover 216 Coupe. Çift sunrooftu ve komple açılabiliyordu üst taraf :)) Yaa, kardeşiniz liseye giderken okulun en popüler adamıydı :) abarth egzos, tek kapı spor araba (rengi de tahiti maviydi)

6equmybe.jpg

Araç benim değil netten buldum ama aynısıydı :)
oo helal kardeşime :) kac hatun gezdiriyordun bunla gerci kac tane sıgar bilmiyorum ama :)

Sığdığı kadar kardeşim :D

Geri